Mozaik
U SUBOTU, 15. RUJNA

Thompson nastupa u Antunovcu
Objavljeno 13. rujna, 2018.
Na prostoru iza crkve svetog Antuna u Antunovcu kod Osijeka Marko Perković Thompson održat će veliki koncert 15. rujna 2018. Za koncerte jednog od najpopularnijih hrvatskih pjevača uvijek vlada neviđeno zanimanje. I prije službene najave održavanja koncerta u Antunovcu brojni fanovi iz svih dijelova Hrvatske, regije i dijaspore pokazali su golemo zanimanje i potvrdili dolazak. Kao i na svim dosadašnjim koncertima, Thompson garantira više od dva sata pjesme i žestoke svirke uz svoj prateći band i vrhunsku produkciju. Koncert počinje u 21 sat. Prodaja ulaznica - Antunovac: cafe-bar Stil, cafe-bar Ipsilon; Osijek: cafe-bar Viva (kod bolnice), cafe-bar Dvorac (Mačkamama) i cafe-bar Cigla; Čepin: cafe-bar Cassini; Ernestinovo: cafe-bar Fun; Bilje: Ured Turističke zajednice;
Beli Manastir: Green Room Pub; Široko Polje: cafe-bar INN; Đakovo: Film caffe; Vinkovci: ZARA fitness centar; Vukovar: hotel Lav; Našice hotel Park; Valpovo: Centar kulture "M. P. Katančić"; Donji Miholjac Ured Turističke zajednice; Županja: cafe-bar Urban. Osim toga, ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima Eventima (kiosci TISAK i Tisak Media, benzinske crpke Petrol, mjenjačnice Exclusive Change) te online na Eventim.hr. Cijena ulaznice je 100 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta i na ulazu 120 kuna.
Organizator će osigurati mogućnost parkiranja vozila u Antunovcu, u poslovnoj zoni Antunovac i prijevoz autobusima iz poslovne zone do koncertnog prosotra (ako bude potrebe). Na koncertni prostor zabranjeno je unositi oružje, boce, limenke i predmete koji mogu ugroziti sigurnost, a predmeti za koje sigurnosne službe procjene da su opasni bit će oduzeti. Na koncertni prostor nije dopušteno unošenje i korištenje opreme za profesionalno snimanje slike i zvuka, osim s dozvolom organizatora. Posjetitelj pristaje da kao dio publike bude snimljen zvučno i slikovno. Organizator zadržava pravo zabrane ulaska na koncert posjetiteljima koji nose diskriminacijsko znakovlje i simbole sukladno sa Zakonom o javnom okupljanju RH.
Možda ste propustili...

POVRATAK NA SCENU KAO EKSPERIMENTALNI DUO

Libar je objavio EP “Nova zemlja”

U NOVOJ SEZONI “MASTERCHEFA”

U žiriju je i slavonski kuhar Goran Kočiš

"ZBUDI ME" MARKA ŠANTIĆA STIŽE U KINA

Provokativna drama o ksenofobiji i povijesnom revizionizmu

Najčitanije iz rubrike