Tehno
HARDVER

Logitech predstavio nadogradnju za Spotlight i novi prezenter R500
Objavljeno 1. lipnja, 2018.

Kada se pojavio prošle godine, prezenter Spotlight postavio je nove standarde za upravljanje prezentacijom omogućavajući korisnicima da označe i uvećaju sadržaj na ekranu kako bi bolje naglasili poruku. Pojavom nadogradnje za Spotlight i dolaskom novog modela R500, Logitech nastavlja s idejom da ljudima pomogne biti boljim i samopouzdanijim predavačima potičući ih da koriste alate koji će im omogućiti da izgledaju profesionalnije pred svojom publikom.

“Nastavljamo s inovacijama kod modela Spotlight i u kategoriji prezentera, općenito kako bismo korisnicima omogućili dojmljive prezentacije”, rekao je Anatoliy Polyanker, brand manager iz Logitecha. “Naš prezenter Spotlight je vrhunski alat za uvjerljive prezentacije, a posljednja nadogradnja donosi važnu personalizaciju koju su korisnici tražili od nas.”

Spotlight je jedinstven, jer se digitalni pokazivač može koristiti na TV/LED ekranima, tijekom online sastanaka i okruženjima s više ekrana te također može funkcionirati i na tradicionalnim projektorskim platnima. Povezuje se putem aplikacije Logitech Presentation, a posljednja verzija softvera obogaćuje korisničko iskustvo mnogim inovativnim rješenjima:

Istakni i zamrzni (Highlight freeze): Nježno pomaknite označeni dio na mjesto gdje želite i jednostavno ga ostavite tamo dok govorite.

Više prilagodbe s brojilom vremena (timer): Postavite timer u skladu s vašim potrebama. Primajte upozorenja vibracijom, ili ako držite predavanje, možete postaviti vibracijsko upozorenje u točno određeno vrijeme.

Novi prezenter R500 idealan je za fizički tip prezentacija na projektorskom platnu, flip chartu ili 3D modelima. Bez ikakvih problema možete upravljati prezentacijom s udaljenosti od 20 metara, bez obzira na to nalazite li se u maloj ili velikoj konferencijskoj sobi, a prezenter uključuje i crveni laserski pokazivač koji se uvijek dobro vidi. R500 povezuje se s računalom putem USB prijemnika ili Bluetooth tehnologijom sa smanjenim utroškom energije, a kompatibilan je s operativnim sustavima Windowsima, Mac OS, iOS i Android. Ima i zakrivljeni oblik kako bi se prilagodio obliku dlana, a mekani gumirani pokrov i tipke sa strukturiranom površinom omogućavaju udoban i siguran prihvat za sve veličine šaka.

Nadogradnja putem aplikacije Logitech Presentation za Spotlight od danas je dostupno za besplatno preuzimanje na ovoj poveznici. Očekuje se da će R500 biti dostupan u lipnju 2018. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 399,00 kn.M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike