Sport
RIJEČ TRENERA

Zekić: Previše je bilo sudačkih pogrešaka na našu štetu
Objavljeno 19. svibnja, 2018.

Vezani članci

OSIJEK PORAŽEN U POSLJEDNJEM KOLU

Slaven preokrenuo nakon Bobanovog isključenja

Trener Slaven Belupa Tomislav Ivković bio je ponosan na svoje igrače što su u završnici susreta uspjeli doći do preokreta i pobjede. Naravno, bio je boljeg raspoloženja od Osijekovog kolege Zorana Zekića.

- Utakmica je bila neočekivano čvrsta s obzirom na to da je posljednje kolo. Mi smo igrali dobro, u prvom dijelu smo dominirali, a onda nas je Osijek doslovce „ubio“ tim pogotkom u posljednjoj minuti. Ipak, u nastavku smo pronašli snage za preokret i ponosan sam na momčad jer je u nastavku susreta do kraja vjerovala u preokret, rekao je Ivković nakon susreta.

Trener Osijeka smatra kako je njegova momčad propustila veliku priliku. Ne samo da prvenstvo završi neporažena nego i za pobjedom.

- Utakmica je bila otvorena i korektna. Mi smo imali sve u svojim rukama, vodstvo, kontrolu igre i priliku za 2:0, a onda se dogodilo to isključenje, koje je po meni bilo prestrogo, smatra Zekić koji ne obezvrijeđuje pobjedu Slaven Belupa.

- Naravno da je domaćin zasluženo pobijedio i ničim to ne želim obezvrijediti. Ali, moram zaključiti previše je pogrešaka na našu štetu bilo u posljednje vrijeme. Primili smo jeftine pogotke u završnici susreta, a to se ne bi smjelo događati i to je bilo presudno, smatra Zekić.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike