Sport
PETAR MIŠIĆ PRESELIO SE U ŠVICARSKU

Žao mi je, ali više nisam mogao izdržati
Objavljeno 27. srpnja, 2017.

Cibalia je u jednom trenutku (ni sad nije daleko) bila brod koji tone, pravi Titanic s kojeg se spašavao tko god je mogao. Napustio ga je i Petar Mišić, ne zato što je želio, nego morao. Jednostavno, više nije mogao izdržati vinkovački kaos i odlučio je potražiti sreću u nekoj drugoj nogometnoj sredini. I odlučio se za odlazak u Drugu švicarsku ligu, u Aarau, a tim potezom je trener Vinkovčana Mladen Bartolović ostao bez jednog od svojih najboljih igrača u posljednje vrijeme.

- Žao mi je zbog odlaska, žao mi je što se nisam pozdravio s kolegama iz svlačionice, ali jednostavno nisam stigao jer sve sve na brzinu izdogađalo. I prije sam imao ponuda za odlazak, ali smo u Cibaliji postali klapa i neki dogovor između nas u svlačionici je bio da ostanemo do kraja ove sezone. Međutim u klubu se dugo ništa nije pomicalo nabolje, prvi je potez povukao Miško (Matija Mišić) i odlučio otići, a evo i ja za njim. Za sve ovo što se događa kriva je Uprava kluba, koja je stalno nešto obećavala, ali ništa nije izvršila. No, evo čujem da je Bobek ipak napravio nešto dobro, ali ja na žalost to nisam dočekao. Više nisam mogao izdržati tu neizvjesnost i lažna obećanja, iskreno, divim se treneru Mladenu Bartoloviću koji radi u nenormalnim uvjetima. Cibalia je moj klub i uvijek će biti, došao sam u klub pomoći oko ostanka u ligi i prošle sezone smo to uspjeli, a na početku ovog prvenstva Prve HNL ne sličimo ni na šta - poručuje Petar Mišić.

Odlazak u Aarau smatra dobrim potezom, potpisao je dvogodišnji ugovor, a sviđa mu se što klub ima visoke ambicije.

- Aarau je klub s tradicijom, bio je dugo prvoligaš i sada su u drugoj ligi s velikim ambicijama da se vrate u viši rang. Trener me je želio u svojoj momčadi i to je odlučilo o mojem angažmanu. U momčadi osim trenera Marinka Jurendića, s kojim komuniciram na našem jeziku, još su dvojica igrača iz BiH, a i fizioterapeut je s ovih prostora. Nisam još sve pohvatao, ali sam na prvu zadovoljan. A. Grgić

Možda ste propustili...

OSIJEK JE SVOM NAJBOLJEM IGRAČU PONUDIO NOVI UGOVOR

Svi žele da Ramon ostane

TEŠKO JE IZABRATI DOBROG DOMAĆINA IZMEĐU PUNO PONUDA

Više od deset zemalja želi Olimpijske igre 2036.

Najčitanije iz rubrike