Novosti
IZ PORTUGALA SE JAVIO JOSE BOTO

Ne mislim napustiti grad i klub. Ovo dodatno motivira
Objavljeno 28. svibnja, 2024.

U jutarnjim satima utorka na osječkoj Opus Areni nitko nije želio davati nikakve komentare  oko nesretnog događaja u Šamačkoj 7. Na mjesto gdje je propucan automobil sportskog direktora NK Osijek Josea Bota stigao je Vladimir Čohar, ali i on je ostao zakopčan. Samo je kratko dobacio:

-  Nemam komentara.

NK Osijek je iza podneva ipak na svojim službenim stranicama komentirao incident riječima:

- Zgroženi smo ovim incidentom! Uprava Kluba i svi zaposlenici ovim putem izražavaju punu podršku našem sportskome direktoru Joseu Boti te molimo sve koji imaju eventualna saznanja o ovom nemilom događaju da se obrate policiji. NK Osijek neće izlaziti s dodatnim izjavama dok traje istraga kako bi nadležna tijela mogla neometano obavljati svoj posao.

 Oglasio se sportski direktor, koji je trenutačno u svojoj domovini, u Portugalu,  na odmoru. Vijest o propucanom automobilu kojim se koristio dobio je telefonski od svog suradnika  Alfreda Almeide, koji je prvi uoči rupe na vjetrobanskom staklu. Bilo je onih koji su pomislili kako će nakon ovog incidenta Boto pokupiti stvari i vratiti se u Portugal,  ali njegovo razmišljanje je posve drugačije.

-   Ne mislim napustiti grad i klub. Ovo me samo dodatno motivira, oglasio se Boto iz Portugala.

Zanimljive su Botine riječi s početka godine kada je došao u Osijek.

- Nisam došao u Kazahstan - uz sav respekt prema njima. Došao sam u zemlju koja je dobro poznata, ima velike talente i to je nešto što volim.

I naravno da nije očekivao da će mu u toj zemlji netko pucati na automobil, iz bilo kojeg razloga.  No u samom središtu Osijeka dogodilo se i to. I.Liović


 

Možda ste propustili...

PREDSJEDNIK SDSS-A NA ČELU ODBORA

HDZ i lijeva oporba podržali su Pupovca

KLUB EUROPSKE PUČKE STRANKE U EUROPSKOM PARLAMENTU

Weber predsjednik, Zovko u čelništvu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana