Novosti
ŠOK U SREDIŠTU OSIJEKA

Automobil Josea Bota
sportskog direktora NK Osijek
propucan sa sedam metaka!
Objavljeno 28. svibnja, 2024.

Automobil portugalca Josea Bota, sportskog direktora NK Osijek, propucan je u središtu Osijeka. Kako doznajemo u vjetrobransko staklo automobila kojim se koristi, na mjesto vozača, ispaljeno je sedam hitaca. Riječ je o automobilu markeVW Arteon, a koji je bio parkiran u prolazu između dviju zgrada u Šamačkoj ulici gdje Boto i živi.

Pretpostavlja se da je do nezapamćenog napada došlo u noći s ponedjeljka na utorak. a incident je prvi uočio portugalac Alfredo Almeida, Botov suradnik, odnedavno koordinator omladinske škole Osijeka. Inače, sam sportski direktor u vrijeme napada boravio je u Zagrebu, odakle se uputio na godišnji odmor u Portugal.

O tomu se oglasila osječka policija, ne navodeći detalje slučaja niti čije je vozilo.


- I PP Osiijek s ispostavom Čepin, danas u 8.57 sati, zaprimila je dojavu u oštećenom vjetrobranskom staklu na osobnom automobilu parkiranom u središtu Osijeka. U tijeku je očevid, izvijestila je kratko Policijska uprava osječko-baranjska.


Podsjetimo, Boto je na dužnost sportskog direktora NK Osijeka imenovan u siječnju ove godine, a iz kluba za sada također nema službenog očitovanja o incidentu. Automobil je oštećen u prolazu od Kapucinske prema Šamačkoj ulici.

S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana