Regija
U ČETIRI ODGOJNO-OBRAZOVNE SKUPINE 72 MALIŠANA

Potpisan ugovor - kreće gradnja vrtića Svarožić
Objavljeno 9. svibnja, 2024.
SLAVONSKI BROD



Gradonačelnik Mirko Duspara s odabranim je izvođačima radova potpisao ugovor o izgradnji Dječjeg vrtića Svarožić. Ukupna vrijednost projekata iznosi 3.799.990,69 eura, od čega je 649,810,87 nepovratnih eura. Izgradnjom i opremanjem vrtića, koji obuhvaća 4 odgojno-obrazovne skupine, osigurat će se 72 mjesta za djecu predškolske dobi.

Prigodom potpisivanja ugovora s Projektgradnjom plus i Enkadom gradonačelnik Mirko Duspara istaknuo je:

- Grad Slavonski Brod jedan je od rijetkih gradova u kojemu se upišu sva djeca u dječje vrtiće, a velikim trudom uspijevamo osigurati sredstva za izgradnju novih te dogradnju postojećih dječjih vrtića. Tako podižemo razinu kvalitete rada i boravka i stvaramo poticajnu okolinu za naše najmlađe. Čestitam izvođaču i želim uspješan rad.

Iz Grada podsjećaju da su u tijeku radovi na izgradnji Dječjeg vrtića Toporko (Kolonija) i Dječjeg vrtića Rutvica (Jelas), proširenju Dječjeg vrtića Hlapić (Naselje A. Hebranga) i opremanju dodatnih prostora u Dječjem vrtiću Palunko (J. J. Strossmayera).

Potpisivanjem ovog ugovora počinje izgradnja Dječjeg vrtića Svarožić (Livada), a uskoro kreće dogradnja i opremanje Dječjeg vrtića Pčelica i Dječjeg vrtića Kosjenka te rekonstrukcija i opremanje postojeće građevine u Dječji vrtić Sokol. D.S.R.
Možda ste propustili...

INOVATIVNI NOVOGRADIŠKI UČENICI I NASTAVNICI

Napravili su rover za otkrivanje mina, solarni automobil i skuter

DJEČJI VRTIĆ PALČIĆ ORAHOVICA UGOSTIO ORAHOVAČKE VATROGASCE

Djeca uživala s vatrogascima, posebno im se svidio tim s potražnim psom

Najčitanije iz rubrike