Novosti
PREGLED ATRAKTIVNIH OGLASA

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!
Objavljeno 7. svibnja, 2024.
MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Auto Hrvatska Automobili d.o.o. je tvrtka specijalizirana za prodaju i servisiranje osobnih i lakih komercijalnih vozila koja zapošljava na poziciji Voditelj postprodaje (m/ž). Od kandidata traže da posjeduju 3 i više godina radnog iskustva te da gaje ljubav prema automobilima i poznaju tehničke karakteristike vozila. Uz mogućnost osobnog napredovanja, nude brojne dodatne pogodnosti poput nagradnih dodataka, naknade za topli obrok, mogućnost internog i eksternog školovanja. Lokacija rada je Osijek, a svoju prijavu im pošaljite do 16. svibnja.

 


Leggiero (Virtuoz usluge d.o.o.) širi svoj tim te zapošljavaju na poziciji Konobar (m/ž). Znaš li da su svi njihovi voditelji i koordinatori krenuli kao konobari? Pružaju mogućnost brzog razvoja i napredovanja, a plaća iznosi od 1000 EUR do 1300 EUR. Lokacije za rad su: Zagreb, Rovinj, Pula, Poreč, Split, Trogir, Kaštela, Zadar, Zaprešić , Varaždin, Samobor, Slavonski Brod, Velika Gorica. Prijavu za posao možete poslati do 5. lipnja.

 


Hrvatski Telekom d.d. ima objavljen natječaj za poziciju Agent za teleprodaju i savjetovanje korisnika (m/ž) u Zagrebu, Osijeku i Splitu. Prijavi se do 6. lipnja ako te zanima prodaja i želiš napredovati u različitim smjerovima u velikoj kompaniji. Očekuju te bonusi svaki mjesec ovisno o tvojim rezultatima, službeni mobitel s neograničenim internetom te plaćena edukacija prije nego kreneš raditi, a ostale benefite potraži u sklopu oglasa.

 


EUROPA 92 d.o.o. traži novog člana/icu svog tima na radnom mjestu Asistent u poslovnici (m/ž) - motivirane i pouzdane osobe spremne pružiti podršku kolegama na pomoćnim poslovima i sudjelovati u stvaranju izvanrednog iskustva kupovine za njihove kupce. Lokacije rada su: Zagreb, Rugvica, Pula, Zadar, Split, Osijek. Stabilna su kompanija koja već 30 godina ima snažan utjecaj na modnom tržištu, nude početna primanja od 800,00 € neto te mjesečnu varijabilnu stimulaciju na individualnoj i timskoj razini. Ostale pogodnosti pronađite u sklopu oglasa te se prijavite do 13. svibnja.

 


AWT International d.o.o. jedan od vodećih distributera robe široke potrošnje raspisuje natječaj za radno mjesto Vozač viličara (m/ž) - više izvršitelja. Prijavite se na oglas ako imate radno iskustvo te ste osposobljeni za upravljanje motornim viličarom. Stimulativni dodaci na plaću, naknada troškova prijevoza na posao, naknada za prehranu te božićnica samo su neki od benefita koje nude, a ostale potražite u sklopu oglasa koji je otvoren za prijave do 16. svibnja.

 

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!


Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.

Možda ste propustili...

HRVATSKA KOMORA MEDICINSKIH SESTARA

Izjednačavanje plaća za sestre

MINISTARSTVO GOSPODARSTVA O NESLUŽBENIM APLIKACIJAMA:

Podatci o kvaliteti zraka često nisu točni