Regija
POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA

Za cjelodnevnu školu dodijeljeno 1,4 mil. €
Objavljeno 4. svibnja, 2024.
POŽEGA - Potpisani su ugovori za radove, opremanje i stručni nadzor pet osnovnih škola s područja Požeško-slavonske županije koje su uključene u pilot-projekt cjelodnevne škole, ukupne vrijednosti 1.408.794,75 eura. Riječ je o osnovnim školama "Vladimir Nazor" Trenkovo, Stjepana Radića Čaglin, Dragutina Lermana Brestovac, Mladost Jakšić i "Ivan Goran Kovačić" Velika.

Čestitke ravnateljima na uspješnoj godini provođenja pilot-projekta uputila je županica požeško-slavonska Antonija Jozić: "Požeško-slavonska županija najuspješnija je županija što se tiče prijava škola u sklopu pilot-projekta cjelodnevne škole. Naših pet od jedanaest osnovnih škola prijavilo se na taj projekt i ovdje je pet hrabrih ravnatelja kojima sigurno nije bilo lako prošlu školsku godinu, ali vjerujem da su prve poteškoće prevladane." U projekt su uključene i udruge, kako bi povećali kvalitetu KUD-ova, nogometnih klubova i sl.

OŠ D. Lermana Brestovac za radove i opremanje kuhinje, blagovaonice i prostora škole za cjelodnevnu školu odobreno je 319.229,84 eura. OŠ S. Radića Čaglin za uređenje i proširenje kuhinje i blagovaonice, vratarnice i ureda ravnatelja, klimatizaciju dijela zgrade, videonadzor, ličenje svih prostora škole, opremanje i modernizaciju kuhinje i blagovaonice, učionica, kabineta, praktikuma i PVN prostora te nabavu vozila odobreno je 182.666,99 eura. OŠ Mladost Jakšić za unutarnje uređenje blagovaonice, učionica, kabineta i PVN prostora, uređenje postojećeg parkirališta u dvorištu, uređenje postojećeg školskog igrališta, izgradnju vrtne sjenice, izgradnju ograde oko postojeće parcele, opremanje i modernizaciju blagovaonice, učionica, kabineta i dvorane te unutarnje uređenje dijela prizemlja zgrade Područne škole Treštanovci odobreno je 359.273,61 eura. OŠ "V. Nazor" Trenkovo za unutarnje uređenje zgrade, zamjenu dijela podova i unutarnje stolarije, ličenje dijela unutarnjih zidova, klimatizaciju, opremanje i modernizaciju kuhinje, učionica, kabineta, praktikuma i PVN prostora odobreno je 234.486,63 eura. OŠ "I. G. Kovačić" Velika za unutarnje uređenje zgrade, zamjenu dijela podova i unutarnje stolarije, ličenje dijela unutarnjih zidova, klimatizaciju, opremanje i modernizaciju učionica, kabineta, praktikuma i PVN prostora odobreno je 284.387,68 eura. B.S.T.
Možda ste propustili...

SLAVONSKI BROD OBILJEŽIO SVOJ DAN

Počasna građanka Ivana B.-Mažuranić

POLAZNICI STROJARSKE POLJOPRIVREDNE ŠKOLE

Sastalo se 20 bivših maturanata generacije 1968./1969.

Najčitanije iz rubrike