Crna kronika
ČEKA SE NALAZ OBDUKCIJE

Ukrajinac ubijen, još ne znaju kako
Objavljeno 25. travnja, 2024.
Još se uvijek ne znaju detalji ubojstva stranog državljanina koje se zbilo u utorak poslijepodne u širem središtu Slavonskog Broda. Potvrđena je samo smrt 47-godišnjeg Ukrajinca, a jedino što se promijenilo jest broj uhićenih osoba, sada su ih četiri. Naime, u utorak poslijepodne, odmah nakon nalaska tijela, uhićena je jedna osoba, a po završetku očevida, u večernjim satima, pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavke privedene su još tri osobe.

Zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu je u utorak obavila očevid na mjestu nalaska tijela muškarca u širem središtu Slavonskog Broda. Očevidom je utvrđeno da je istoga dana između 12 i 15.05 u jednom stanu u Slavonskom Brodu na zasad neutvrđeni način usmrćen 47-godišnji državljanin Ukrajine. "Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu naložilo je obdukciju mrtvog tijela radi utvrđivanja uzroka i mehanizma nastanka smrti navedene osobe", priopćili su iz Odvjetništva.

Iz Policijske uprave brodsko-posavske jučer su izvijestili kako su, nakon što je obavljen očevid, u utorak navečer u policijsku postaju priveli još tri osobe nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje.

- Kriminalističko istraživanje je u tijeku s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti navedenog događaja - doznajemo iz policije. Podsjetimo, u utorak oko 15.17 policajci su u kući pronašli tijelo muškarca, te su odmah priveli jednu osobu koja se dovodila u vezu s njegovom smrti.

Lokalni internetski portal plusportal.hr doznaje kako je tijelo 47-godišnjeg Ukrajinca pronađeno u objektu u Ulici Ante Starčevića 29, u kojemu su navodno boravili strani građevinski radnici. Isti portal navodi kako se u utorak oko mjesta događaja, izvan policijske trake, kretalo više stranih radnika, koji su bili zgroženi događajem, ali medijima nisu davali izjave. S.Lacić
Možda ste propustili...

NA OSJEČKOM PODRUČJU U VOZILU PRONAĐENA MRTVA OSOBA

Neprilagođena brzina i nevezivanje pojasom uzroci pogibije 42-godišnjeg vozača

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Dva recidivista ostala bez vozila

U ZAGREBAČKOM NASELJU PEŠČENICA

Eksplozijom do bankomata

Najčitanije iz rubrike