Sport
MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju
Objavljeno 19. travnja, 2024.

Kao što su i najavili, odbojkaši s Drave još nisu spremni zaključiti sezonu. Mursa-Osijek poravnala je polufinalnu seriju doigravanja za prvaka protiv Ribola Kaštela, nakon pobjede u četiri seta u svojoj Maloj dvorani Gradski vrt. Tru dana ranije u Kaštel Starom domaćin je prvu utakmicu riješio u tri seta, ali za razliku od tog susreta, osječki je sastav sada pružio daleko kvalitetniju partiju. Tijesni gubitak prvog seta nije ih pokolebao, čak ih je i dodatno motivirao, pa u nastavku suparnik nije imao previše izgleda.

Domaćin je prije svega popravio servis, nakon toga su i ostali elementi odrađeni kvalitetnije. Sve je trajalo 107 minuta, ali posao još nije gotov. U nedjelju (17 sati) su Kaštelani domaćini treće utakmice, tko slavi u majstorici, ide u finale play-offa. Tamo ih čeka aktualni prvak, Mladost je u dvije utakmice riješila seriju protiv Centrometala gostujućom pobjedom 3:0 (24,14,22), a isti je ishod bio i u Zagrebu. N.B.

MURSA-OSIJEK 3
RIBOLA KAŠTELA 1


OSIJEK – Mala dvorana Gradski vrt. Gledatelja: 200. Suci: Jurković i Ramić.
MURSA-OSIJEK: Vuković, Ivančić, Dugandžić (L), Đirlić, Giljanović, Šunjo, Škugor, Viloria, Šustek, Šoš, Perillus, Verasto, Bečeheli (L), Marszalek.
RIBOLA KAŠTELA: Močić, Jurković (L), Mustapić, Vlahović, Kulušić, Cvijović, Romić (L), Aganović, Martinović, Jurić, Jureta, Parčina, Cimbaljević.
REZULTAT PO SETOVIMA: 24:26, 25:21, 25:15, 25:18

Najčitanije iz rubrike