Kultura
CENTAR ZA KULTURU ĐAKOVO

Čarobna jazz-večer uz kvartet
Objavljeno 20. veljače, 2024.
U ritmu strastvenih nota i virtuoznih improvizacija, Centar za kulturu Đakovo ponosno najavljuje koncert jazz-kvarteta koji će oduševiti sve ljubitelje jazza. Pripremite se za glazbenu poslasticu koju će vam, u petak, 1. ožujka, s početkom u 20 sati, pružiti iznimni glazbenici: Ratko Divjak (bubanj), Bruno Mičetić (gitara), Davor Križić (truba) i Joe Kaplowtz (orgulje). Ratko Divjak svojim će ritmičkim bravurama na bubnjevima postaviti neumoljiv tempo, a Bruno Mičetić svojom virtuoznom gitarom oslikati nijanse jazza koje će zavladati dvoranom. Davor Križić svojom će trubom unijeti živost i emociju u svaki ton, a Joe Kaplowitz svojim će sviranjem na orguljama obogatiti atmosferu koncerta jedinstvenim zvukom.

Ovaj glazbeni događaj obećava nezaboravno iskustvo za ljubitelje jazza, ali i za širu glazbenu publikue. Započnite mjesec ožujak u ritmu vrhunske glazbe i prepustite se magiji kvarteta koji će vas ostaviti bez daha.

Ulaznice po cijeni od šest eura već su u prodaji, a moguće ih je kupiti svakog radnog dana osim srijede od 9 do 14 sati i vikendom od 15 do 20 sati na blagajni Centra za kulturu Đakovo. Više informacija o nadolazećem koncertu možete pronaći na službenoj Facebook stranici Centra za kulturu Đakovo i na mrežnoj stranici: https://czk-djakovo.hr/. T.K.
Možda ste propustili...

2. MEĐUNARODNO NATJECANJE “DAMIR SEKOŠAN”

Gosti iz Italije, Srbije i Hrvatske odabrali najbolje glazbene talente

U POVODU SVJETSKOG DANA KNJIGE I AUTORSKIH PRAVA

Krleža, Zagorka i Tolkien u Noći knjige u Arkadiji

SPOT “VOLJENO MOJE” ANTONIJE BUDANO

Težina i istinska ljepota majčinstva

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U SLATINI NASTUPIO AKADEMSKI MUŠKI ZBOR FER-A

Među posljednjim europskim velikim muškim zborovima

2

MANIFESTACIJA NOĆ KNJIGE 2024. U GRADSKOJ I SVEUČILIŠNOJ KNJIŽNICI OSIJEK

Prigodni program bogat raznim događajima za sve dobi i ukuse

3

PREDSTAVLJANJE

Monografija Stanislava Marijanovića