Regija
DRUŠTVO NAŠA DJECA JELISAVAC SKUPLJA NOVAC ZA NOVE KLUPE

Žele obnoviti dječje igralište
Objavljeno 15. veljače, 2024.
JELISAVACDruštvo Naša djeca Jelisavac održalo je izvještajnu skupštinu na kojoj je predsjednica Manuela Capek iznijela prošlogodišnje aktivnosti.

- U protekloj godini bili smo izuzetno aktivni i ostvarili niz značajnih projekata za djecu našeg mjesta. Sudjelovali smo u različitim radionicama, organizaciji maskenbala za djecu te podjeli prigodnih darova djeci iz Jelisavca koja su krenula u prvi razred osnovne škole i vrtić. Društvo Naša djeca sudjelovalo je i na jelisavačkom Adventu, a to ćemo nastaviti i u ovoj godini. Aktivno smo surađivali s ostalim udrugama u naselju - rekla je predsjednica Capek, koja je govorila i planovima u ovoj godini.

- Izdvojila bih sanaciju dječjeg igrališta i trenutačno smo fokusirani na prikupljanje sredstava za izradu novih klupa. Vjerujem da ćemo uz podršku lokalne zajednice taj projekt uspješno realizirati i djeci Jelisavca osigurati modernije i sigurnije mjesto za igru. Osim toga, planiramo se aktivno uključiti u obilježavanje 135 godina postojanja Jelisavca - istaknula je Capek.

Skupštini su nazočili brojni gosti, među kojima predsjednica Vijeća slovačke nacionalne manjine Osječko-baranjske županije Ana Kanđera Legčević, predsjednica Mjesnog odbora Jelisavac Ivana Ligda i predsjednik Matice slovačke Jelisavac Danijel Kubala, koji su vodstvu Društva Naša djeca čestitali na kvalitetnom i prepoznatljivom radu te poželjeli puno uspjeha u realizaciji ovogodišnjih aktivnosti. S.F.
Možda ste propustili...

UČENICI INDUSTRIJSKO-OBRTNIČKE ŠKOLE VIROVITICA

Dravskoj priči donirali presadnice cvijeća

ŽUPANIJA LIDER PO IZDVAJANJU

Za obitelj i djecu 10 eura po stanovniku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DVOSTRUKI “FESTIVAL DEMOKRACIJE”

Na isti dan izbori za EU i mjesne odbore

2

AUTOKLUB PANONIJA DOBIO DONACIJU

Grad Našice dao 5500 eura za nabavu dvaju karting-vozila za djecu

3

U ŠUMANOVCE PRISTIŽE SVE VIŠE HODOČASNIKA

Dan poljodjelaca, obiteljski dan, uz molitvu i druženje