TvObzor
ZAOKRUŽUJE OBLJETNICU “DNEVNIKA JEDNE LJUBAVI”

Josipa Lisac najavila Dom sportova
Objavljeno 1. prosinca, 2023.

Josipa Lisac zaokružit će ciklus obilježavanja 50 godina od izlaska albuma “Dnevnik jedne ljubavi” koncertom u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu, 17. veljače 2024. godine.Josipin povratak u malu dvoranu Doma sportova događa se nakon devet godina, a veliki koncert datumski pada tradicionalno uz Valentinovo i rođendan legendarne pjevačice. Na koncertu će Josipa, uz pratnju svog sjajnog benda, još jednom podsjetiti na bogati glazbeni katalog s naglaskom na kultni album prvijenac, ujedno i jedno od najznačajnijih i najutjecajnijih izdanja svih vremena na ovim prostorima.

Veliki koncert u Domu sportova dio je obljetničke turneje u povodu pola stoljeća albuma dobitnika Porina za antologijsko ostvarenje hrvatske glazbe. Turneja koja je počela u veljači ove godine koncertom u Lisinskom nažalost je bila prekinuta zbog Josipine bolesti i problema s išijasom, zbog čega su mnogi koncerti odgođeni za drugi dio godine. Nakon što je nastavljena, turneja je posjetila Pulu, Kočevje, Zaprešić, Skopje, Ptuj, Novi Sad, Novigrad, Portorož i Mežicu. Početkom iduće godine, uz zagrebački koncert, kao posljednje stanice obilježavanja obljetnice “Dnevnika jedne ljubavi” Josipa će održati i koncerte u Mariboru i Beogradu.

Ulaznice za veliki audiovizualni spektakl u Domu sportova 17. veljače u prodaji su online i na fizičkim prodajnim mjestima sustava Eventim. U prodaji su tri sektora - parter stajanje, tribine slobodno sjedenje i centralna tribina s numeriranim sjedenjem. Cijene ulaznica u rasponu su od 25 do 43 eura. D.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: VANA BEARA

Poziv za sudjelovanje na Studio 54 Tributeu priznanje je za moje vokalne sposobnosti

2

NA DOMA TV PREMIJERNO STIŽE KRIMINALISTIČKA SERIJA “NOVAK”

Nikada nije kasno za novi početak

3

SYNTH-POP TRIO NASTUPIT ĆE 30. OŽUJKA U KLUBU OXYGENE

Pocket Palma u sklopu proljetne turneje stiže u Osijek