Regija
PROVODIT ĆE STRUČNI NADZOR

Priznanje prof. Brlasu
Objavljeno 6. lipnja, 2023.
VIROVITICA - Nakon što je nedavno Hrvatska psihološka komora imenovala profesora psihologije Sinišu Brlasa iz Zavoda za javno zdravstvo "Sveti Rok" Virovitičko-podravske županije ispitivačem na psihološkim stručnim ispitima, prof. Brlas dobio je novo priznanje za svoj rad u struci – imenovan je i provoditeljem stručnog nadzora nad radom ostalih ovlaštenih psihologa.

Psiholozi su u svome radu podložni stručnom nadzoru koji provodi Hrvatska psihološka komora, a nadzor provode ovlašteni psiholozi provoditelji stručnog nadzora koji imaju bogato profesionalno iskustvo i potrebna znanja u pojedinom području psihologije. Prof. Siniša Brlas dobitnik je najvažnijih strukovnih nagrada, psiholog je i voditelj Odjela za prevenciju ovisnosti i mentalno zdravlje u ZJZ-a "Sveti Rok".

Hrvatska psihološka komora samostalna je i neovisna strukovna organizacija psihologa u Republici Hrvatskoj koja brine za razvoj, stručnost, etičnost, zakonitost i ugled u psihološkoj djelatnosti na teritoriju Republike Hrvatske, stoga je velika čast i priznanje kada Komora u svoj rad uključuje istaknute psihologe iz prakse. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike