Mozaik
MLADA SLAVONKA POSTALA JE PJEVAČICA GRUPE ET

Meri Andraković: Imam osjećaj da ispunjavam svoje dječje snove i želje
Objavljeno 3. lipnja, 2023.

Mlada slavonska pjevačica i glumica Meri Andraković postala je nova pjevačica grupe ET. Electro Team u novoj postavi odradio je prvo medijsko pojavljivanje gostujući u emisiji "Dalibor Petko Show" na Novoj TV.



- ET je neko vrijeme mirovao, a sad je došlo vrijeme za osvježenje, jednu mladu krv koja će ET-ju dati snagu kakvu je imao nekad - tim je riječima glavni čovjek banda Boytronic najavio pojačanje, mladu pjevačicu i glumicu iz Belišća koja je spremna uskočiti u jednu od najuspješnijih dance grupa u hrvatskoj povijesti.

- Imam osjećaj da mi se ispunjavaju dječji snovi jer odmalena maštam o karijeri u pop-dance glazbi. Ne mogu biti sretnija i nadam se da će me publika lijepo prihvatiti - poručila je Meri, koja je publici već poznata od ranije.

Naime, iza Meri je uspješan nastup na Dori, prvi album koji je iznjedrio pregršt singlova te suradnja s producentom Borisom Đurđevićem, koji ju je i predložio Boytronicu.

- Nazvao me i rekao: Ovo je poziv koji sigurno nećeš odbiti - smijala se pjevačica koja ovih dana užurbano priprema ET-jevski repertoar za nadolazeće koncerte. Naime, grupe ET, Colonia i Karma najavile su zajedničku turneju "Flashback", a prvi koncert čeka ih na Ljetnoj pozornici u Opatiji, 17. lipnja.

- Ideja o turneji dogodila se prije tri godine na koncertu Scootera, na kojem su nastupale Karma i Colonia. To nam se već te večeri učinilo kao super priča, da zajedno nastupaju tri najuspješnije dance grupe - izjavila je Ivana Lovrić, pjevačica grupe Colonia, a menadžer projekta Renis Gržinić najavio je najprije regionalnu turneju po Hrvatskoj i Sloveniji, nakon čega ih čekaju koncerti u Slovačkoj, Češkoj, Bugarskoj i Švicarskoj. Ponovnim nastupima jako se vesele Neno i Tara iz Karme, koji također nisu nastupali zajedno već nekoliko godina, a podršku ekipi dao je i Senna M, koji se u emisiju javio iz Dubaija.

Na pitanje zašto je u ET doveo već afirmiranu pjevačicu, Boytronic je odgovorio: "Grupa postoji od 1987. godine i dovesti nekog tko će u bandu raditi prve korake, bilo bi pogrešno. Treba nam svježa krv, a Meri je multitalentirana i iskreno to je i mene malo poguralo. Ona godinama gradi svoj put, stepenicu po stepenicu, i to je najispravniji način. Nije moglo bolje ispasti".

Na pitanje što će sad biti s Merinom samostalnom karijerom, rekli su nam da se ona paralelno nastavlja.

- Bit ću i Meri Andraković i nova pjevačica ET-ja. Završavam svoj drugi album, a uskoro me čeka i nastup na CMC festivalu - izjavila je, a njezin producent Boris Đurđević nastavio: “Svi jako želimo da ovo uspije i potraje što duže. Zasad idemo na turneju, a vidjet ćemo kud će nas to odvesti”. T.Kvorka
Najčitanije iz rubrike