Tehno
NAJNOVIJA SERIJA HUAWEI P60HUAWEI P60

Ugrađene napredne tehnologije prikaza na zaslonu
Objavljeno 26. svibnja, 2023.
Jedan od najsloženijih dijelova pametnog telefona je njegov zaslon, koja se sastoji od različitih tehnologija i materijala koji se moraju pažljivo uskladiti kako bi se stvorila najbolja kvaliteta za vrhunsko korisničko iskustvo. Najnovija serija Huawei P60Huawei P60 podiže ovo iskustvo na višu razinu te uključuje napredne tehnologije prikaza na zaslonu sa svojim patentiranim tehnologijama za pružanje najboljeg vizualnog iskustva u vrhunskom pametnom telefonu.

Ulaganje kompanije Huawei u zaslone svojih proizvoda uglavnom je potaknuto evoluirajućim potrebama potrošača i sve većom integracijom pametnih telefona u svakodnevne živote korisnika, bilo u poslovnu ili za osobnu razonodu. Inspiriran čašom vode napunjenom do vrha, zaslon serije Huawei P60 zaobljen je na svim rubovima kako bi podsjećao na zategnutu zakrivljenost vode. To daje staklu iluziju vode, zbog čega se korisnici osjećaju kao da gledaju u kristalno čisti infinity bazen. Istovremeno, njegov Quad-curve dizajn bez okvira daje korisnicima neograničeno vidno polje tako da mogu ostati fokusirani na svaki detalj prikazan na zaslonu.

Huawei P60 Pro ima kalibraciju boja na visokoj razini usporedivu s profesionalnim monitorima i još uvijek uspijeva podržati P3 širok raspon boja čak i kada bežično projicira na druge zaslone. M.R.
Najčitanije iz rubrike