Regija
VIJEĆNICI OPĆINE CRNAC IZGLASALI ODLUKU

Komunalni poslovi poduzeću Papuk
Objavljeno 16. ožujka, 2023.
CRNAC



Na posljednjoj, 11. redovitoj sjednici Vijeća Općine Crnac vijećnici su, među ostalim, donijeli odluke o potvrdi izvješća o radu načelnika za proteklo razdoblje, o usvajanju izvještaja o proračunu, proračunskim i izvanproračunskim korisnicima za 2022. godinu, a zatim je prihvaćen i zaključak o izvršenju programa utroška sredstava od prihoda od prodaje ili zakupa poljoprivrednog zemljišta.



Najvažnija odluka koju su vijećnici izglasali bila je ona o povjeravanju obavljanja komunalnih djelatnosti na području općine.



- Općina je ovom odlukom Trgovačkom društvu Papuk d. o. o. iz Orahovice povjerila obavljanje komunalnih djelatnosti, i to održavanje groblja i javnih zelenih površina, usluge ukopa i obavljanje dimnjačarskih poslova, a istom odlukom Trgovačkom društvu Elkomnet d. o. o. iz Voćina povjereno je obavljanje poslova izgradnje i održavanja elektrotehničke komunikacijske infrastrukture i druge povezane opreme – pojasnio je temeljne odredbe ove odluke pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Crnac Danijel Jozić. V.G.
Možda ste propustili...

OBNOVA PRUGE VINKOVCI - VUKOVAR

U ponedjeljak se pušta napon u kontaktnu mrežu

ZASELAK KOJI NI GOOGLE “NE PREPOZNAJE”

Zvjerinjak makadamom na glasovanje do Svetoblažja

Najčitanije iz rubrike