TvObzor
NJIH ĆE TRINAESTERO ZABLISTATI SA ZVIJEZDAMA U NOVOJ SEZONI POPULARNOG SHOWA

Poznati i mentori u Plesu sa zvijezdama
Objavljeno 17. veljače, 2023.

Pripreme su za novu uzbudljivu i glamuroznu sezonu ‘’Plesa sa zvijezdama’’ u tijeku, a ovog proljeća popularni show otkriva i neka nova plesačka imena. Svaka zvijezda dobit će svog mentora, profesionalnog plesača ili plesačicu koji će ih pripremiti za plesni podij te s kojima će skupa zasjati na pozornici u emisijama uživo na Novoj TV.



Nova sezona hit-showa donosi brojna poznata imena, no i neka nova lica iz plesačkog svijeta koja će nas tek osvojiti svojom plesnom energijom. I u ovoj sezoni ulogu mentora prihvatili su profesionalni plesači i plesačice: Paula Tonković, Gabriela Pilić, Helena Janjušević, Mateo Cvenić, Marko Mrkić, Mario Ožbolt, Ivan Jarnec i Helena Naletilić.

Paulu show jako veseli, to više što već godinama nije aktivni natjecatelj, te kaže: ‘’Zahvaljujući ‘Plesu sa zvijezdama’ mogu se zaista izguštati u plesu i prisjetiti se kako je to biti aktivan plesač.” Pobjednica pretprošle sezone Gabriela otkriva: “Za mene ovaj show znači veselje, uzbuđenje, akciju, izazov i osjećaj pripadnosti jednoj velikoj obitelji i jako sam sretna i ponosna da sam ponovno dio te priče.” Helena Janjušević bila je prošle sezone nadomak pobjedi, a ususret novoj kaže: “Cilj mi je uvijek pratiti tempo svog partnera i izvući najbolje iz njega, ali voljela bih da smo što duže u showu kako bismo pokazali sve što smo pripremali.” I Helena Naletilić rado se prisjeća prošle sezone, a za novu najavljuje: “Očekujem puno kvalitetnog plesa, treninga, pozitivne energije i smijeha. Nadam se da ćemo partner i ja zajedno uživati u nastupima i svladavanju novih plesnih vještina.” Veći uspjeh od prijašnjeg očekuje mentor Mateo Cvenić: “Želim napraviti veći uspjeh u showu nego prethodnih godina i nadam se da će partnerica biti pobjedničkog mentaliteta.” Marko Mrkić kaže da svaka sezona donosi nešto svoje, no da im se uvijek raduje, a ususret novim izazovima kaže: “Treću sezonu zaredom imam super sreću s partnericom - i ova je s autom, tako da je to ogroman plus. Ja njoj ne prigovaram za prestrojavanje, ona mene sluša u dvorani, tako da se super slažemo.” Mario Ožbolt kaže kako ove sezone ima dobar osjećaj, te dodaje: “Taj me osjećaj još nije prevario.” Plesač i mentor Ivan Jarnec sretan je što se ekipi pridružio i ove sezone: “Smatram da sam dosta stvari u vezi sa showom naučio prošle sezone i da nisam toliko zelen. Još ne znam što mogu očekivati, ali znam da će svaka emisija imati poruku i emociju koju želim da gledatelji prime i osjete.”

U show se vraćaju Ela Romanova i Damir Horvatinčić, a nova sezona donosi i nove mentore, pa će tako svoju zvijezdu za borbu do pobjede mentorirati i Rebecca Krajnović, Patrik Seretin i Jakov Bjelac. Rebeccu je publika već imala priliku zamijetiti kao plesačicu u raznim zabavnim emisijama Nove TV, no ovaj put dolazi kao mentor jedne od zvijezda u showu “Ples sa zvijezdama”. “Volim ovaj show i uživala sam biti dio plesne trupe. Volim izazove, sretna sam da mi se ostvarila želja postati i mentorica”, govori Rebecca, koja je u prošloj sezoni osim kao članica plesne trupe nastupila i kao mentorica Asimu Ugljenu u jednoj epizodi. Patrik Seretin se još kao dječak zaljubio u ples, potom nizao i brojne uspjehe na plesnim natjecanjima, a sada gledateljima poručuje: “Nadam se da ćete uživati i da će se možda netko baš kao i ja zaljubiti u ples gledajući ovaj show.” Kao mentor pridružuje se i Jakov Bjelac, koji kaže: “Jako mi je drago što sudjelujem u ovom projektu, nestrpljiv sam i spreman na sve izazove te nova iskustva.”

Podsjetimo, zvjezdanu postavu nove sezone “Plesa sa zvijezdama” čine: Alen Liverić, Ana Zaninović, Dario Zurovec, Daria Lorenzi Flatz, Deniss Grgić, Emilija Kokić, Fran Lauš, Frano Ridjan, Marco Cuccurin, Maja Drobnjaković, Mario Mandarić, Petra Kurtela i Tara Thaller. D.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”