Regija
UDRUGA ‘’PRIJATELJSTVO’’ FERIČANCI

Svake srijede imaju besplatne kreativne radionice za djecu
Objavljeno 28. siječnja, 2023.
FERIČANCI



Udruga učenika, mladih i učenika s teškoćama ‘‘Prijateljstvo‘‘ Feričanci, ponovno organizira raznovrsne kreativne radionice za djecu preškolskog i školskog uzrasta. Radionice se održavaju srijedom, a trajat će tijekom cijele godine.

Predškolci i školarci, ovisno o svojim afinitetima, mogu birati između likovnih, računalnih te drugih zanimljivih radionica. Zbog velikog interesa, radionice se održavaju prema rasporedu, tako da je za predškolce (djeca u dobi od tri, četiri i pet godina) radionica organizirana od 18 do 19 sati, a za učenike od prvog do četvrtog razreda od 19 do 20 sati. Učenici od petog do osmog razreda imaju radionicu od 20 do 21 sat.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a sav potreban materijal osigurala je Udruga ‘‘Prijateljstvo‘‘. Sva djeca imaju priliku vrijeme na radionicama provesti u kreativnoj igri, zabaviti se i naučiti nešto novo. ‘‘Radionice su važne zbog bolje socijalizacije djece, a osim djece s područja općine Feričanci, mogu se uključiti i djeca iz susjednih općina i gradova‘‘, kaže Alen Dado, predsjednik Udruge učenika, mladih i učenika s teškoćama ‘‘Prijateljstvo‘‘ Feričanci.

Podsjetimo, Udruga ‘‘Prijateljstvo‘‘ osnovana je 2016. radi organizacije kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za učenike, mlade i učenike s teškoćama te organizacije pomoći u svladavanju nastavnog gradiva.

S. Fridl
Možda ste propustili...

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

Najčitanije iz rubrike