Tehno
MONITOR PHILIPS EVNIA 27M2C5500W

Sve što je gamerima potrebno za brze, glatke, vizualno spektakularne gaming sesije
Objavljeno 27. siječnja, 2023.

S ciljem da gamerima pruži uzbuđenje kakvo traže i zaslužuju, Philips monitors razvio je niz monitora i dodataka dizajniranih da osiguraju bogata gaming iskustva za sve gaming entuzijaste. Tako je predstavljen i najnoviji model iz gaming linije Evnia - Philips Evnia 27M2C5500W, 27-inčni Quad HD, gaming monitor koji kombinira munjevitu stopu osvježenja od 240 Hz s kompaktnim ergodizajnom i bogatim izborom profesionalnih performansi osiguravajući pritom epske gaming sesije.



"Odražavajući Evnijinu misiju da današnjim gamerima pruži opremu koja im je potrebna da izvuku maksimum iz svake gaming sesije, Philips Evnia kombinira glatki gaming, vizualni spektakl i brz odziv u jednom elegantno dizajniranom paketu. Ponosni smo na ovaj neodoljivi novi model i sve ono što Evnia predstavlja", izjavila je Xeni Bairaktari, Global Marketing Lead i Senior Brand Manager EU za MMD Monitors & Display.

Philips Evnia 27M2C5500W ima sve što je gamerima potrebno za brze, glatke, vizualno dojmljive i fizički ugodne gaming sesije. Također, model je opremljen AMD FreeSyncTM Premium Pro, i to u kombinaciji s munjevitom brzinom osvježavanja od 240 Hz, niskim ulaznim kašnjenjem i brzim odzivom, od 1 ms GtG i 0,5ms MPRT. Rezultat toga je gotovo besprijekoran gaming - bez zastoja, zamućivanja, ghostinga ili trganja, što znači da gameri mogu uživati čak i u najbržim naslovima, poput Battle Royalea. Vizualno gledano, sa zakrivljenim VA zaslonom nudi prekrasne slike sa širokim kutovima gledanja, od 178/178, i ugodnim osjećajem zakrivljenosti, od 1000 R. Također, zahvaljujući Crystalclear Quad HD-u slike su oštre, svijetle i realistične, a DisplayHDR400 dodatno ih usavršava za vizualni rezultat koji otkriva najsitnije detalje čak i u sjenovitim gaming scenama. Povezivost je potpuna i jednostavna uz dva HDMI-ja, dva DisplayPorta i USB čvorištem s dva priključka za brzo punjenje i jednostavno priključivanje svih perifernih uređaja potrebnih za gaming avanture i uredni gaming set-up. S ovakvim monitorom gameri neće imati potrebu za pauzom. Srećom, dizajniran je imajući na umu njihovu fizičku dobrobit. Način rada LowBlue i tehnologija Flicker-free osiguravaju ugodan gaming, a postolje monitora može se naginjati (-5°/20°), zakretati (+/- 30°) i podesiti po visini (130 mm) kako bi odgovaralo baš svakom gameru, osiguravajući maksimalnu udobnost čak i tijekom dugotrajnih gaming sesija. Bit će dostupan od kraja siječnja. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 eura. M.R.
Najčitanije iz rubrike