Tehno
LENOVO

Predstavili prijenosna računala
Objavljeno 20. siječnja, 2023.
Lenovo je predstavio nova prijenosna računala ThinkPad X1 s recikliranim materijalima, ažurirani Lenovo Commercial Vantage softver dizajniran za isticanje postavki značajki koje mogu poboljšati energetsku učinkovitost i novu aplikaciju Lenovo View koja nudi naprednu tehnologiju računalnog vida za poboljšanu kvalitetu videoslike i alate za suradnju, sigurnost i digitalni wellness.



Najnovija linija ThinkVision monitora prednjači s ultrasvijetlim ThinkVision P27pz-30 i P32pz-30 mini-LED zaslonima, koje prati nova T-serija ThinkVision VOIP monitora izrađenih za hibridni rad s integriranom Microsoft Teams funkcijom, 5MP kamerama, dvostrukim mikrofonima te zvučnicima. Osim toga, Lenovo je predstavio najnovije profesionalne 4K ThinkVision monitore P-serije te nove Lenovo monitore L-serije fokusirane na vrijednost. Učinkovit hibridni ekosustav upotpunjuju novi Lenovo dodatci, uključujući jedinstvenu Lenovo Go Desk Station, Lenovo Go 4K Pro web kameru i Lenovo Wireless Rechargeable Combo tipkovnicu i miš.



Nastavno na svoju viziju postizanja nulte stope do 2050. godine u skladu s inicijativom Science Based Target (SBTi), Lenovo nastavlja s fokusom na podršku kružnom gospodarstvu povećanjem upotrebe recikliranih materijala u svojim proizvodima i ambalaži te surađujući s partnerima iz industrije kako bi pomogli u povećanju energetske učinkovitosti svojih uređaja. To uključuje suradnju s dobavljačima i globalnim pružateljima logističkih usluga kako bi se smanjile emisije koje se oslobađaju u opskrbnom lancu i iskoristila svaka prilika za povećanje energetske učinkovitosti u tvornicama i radnim mjestima tvrtke Lenovo. M.R.
Najčitanije iz rubrike