Mozaik
SAVRŠENO MJESTO ZA ODMOR

Iz SRCA Bosne: All inclusive centar u središtu tajnovite crnogorične šume
Objavljeno 4. siječnja, 2023.

Zasluženi odmor nakon iscrpnih mjeseci rada i školskih obveza možete i ove godine provesti u fabuloznom ambijentu Sportsko-rekreativnog centra Ajdinovići. Savršeno mjesto za cjelokupnu obitelj i prijatelje uz all inclusive aranžman te super pogodnosti i nove, povoljnije pakete.


O Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići


Prvi i jedini all inclusive centar u BiH već nekoliko godina je primarna destinacija gostiju iz države i regije. Resort s 4 zvjezdice nalazi se nedaleko od magistralne ceste Sarajevo - Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području općine Olovo. Kompleks je sagrađen 2015. godine, a zbog sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem naši gosti imaju priliku uživati smatra se jednim od najatraktivnijih i najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.


All inclusive ponuda


All inclusive aranžman gostima nudi neograničenu konzumacija hrane na bazi švedskog stola. Bogata trpeza tradicionalnih bosanskih jela i "twist" na prepoznatljive svjetske delicije oduševit će goste turističkog bisera Bosne i Hercegovine.
U okviru aranžmana na raspolaganju su sve usluge SPA centra: bazen s toplom vodom, jacuzzi, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople klupe, ležaljke, tuševi, bar, pogled na bogato prirodno okruženje.

Zimu i snježne padaline gosti mogu iskoristiti za sanjkanje i skijanje po već unaprijed pripremljenim stazama. Za djecu je dostupan i ski lift te cjelokupna oprema za skijanje uz besplatno korištenje. Također tokom zimske sezone otvoreno je i klizalište za djecu i odrasle uz osiguranu opremu.


Smještajne jedinice


Ajdinovići su s razlogom turističko naselje jer nude nekoliko vrsta smještajnih kapaciteta, za svaki oblik odmora, i to: hotel, depandansa u središtu Centra, novosagrađeni apart hotel, bungalovi uz šetnice i jezera, planinske kuće okružene šumom ili luksuzne vile u tihoj zoni Centra.
Hotelske sobe opremljene su po najvišim standardima i gostima koji žele boraviti u neposrednoj blizini usluga i sadržaja Centra, hotel je pravi izbor.

Za bračne parove s djecom, grupe prijatelja ili goste koji jednostavno preferiraju boravak u zasebnim jedinicama tu su planinske kuće, bungalovi i luksuzne vile.


Novi paketi


Siječanjska cijena jedne noći u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići iznosi 77 EUR. Ovog mjeseca gosti mogu iskoristiti i nove pakete za dvije odrasle osobe:

Paket 1 za dvije osobe
All inclusive aranžman dvije noći/tri dana radnim danima za dvije odrasle osobe po cijeni od 195 EUR

Paket 2 za dvije osobe
All inclusive aranžman dvije noći/tri dana vikendom za dvije odrasle osobe po cijeni od 246 EUR

Mislimo na obitelji!


Najčešći gosti Centra upravo su bračni parovi s djecom. Cilj je bio da u 2023. godini ovoj skupini ponudimo što povoljnije cijene boravka kako bismo još jednom pokazali da smo najbolja opcija za obiteljske posjete.


Turističko naselje Ajdinovići nudi tri paketa:


Obiteljski paket 1

All inclusive aranžman dvije noći/tri dana radnim danima za dvije odrasle osobe + djeca do 15 godina gratis po cijeni od 231 EUR. Broj djece je neograničen u jednoj smještajnoj jedinici.

Obiteljski paket 2
All inclusive aranžman dvije noći/tri dana (petak - nedjelja) za dvije odrasle osobe + djeca do 15 godina gratis po cijeni od 303 EUR. Broj djece je neograničen u jednoj smještajnoj jedinici.

Obiteljski paket 3
All inclusive aranžman četiri noći/pet dana (ponedjeljak - petak) za dvije odrasle osobe + djeca do 15 godina gratis po cijeni od 333 EUR. Broj djece je neograničen u jednoj smještajnoj jedinici.


Zoološki vrt


U vremenu kada je jedini prozor u svijet postao mobilni telefon pravo je malo čudo imati izravan dodir s prirodom i upoznati se s brojnim domaćim i divljim životinjama. Više od 40 vrsta domaćih i autohtonih životinja na prostranim poljima kompleksa Ajdinovići uživa poseban tretman i brigu uposlenika.

Alpsko-tirolski jelen i jelen lopatar privući će pozornost svakog gosta svojim veličanstvenim izgledom kao i bosansko-brdski konji koji svakodnevno galopiraju livadom. Zoološki vrt jedinstvena je prilika za upoznavanje i europskog sivog vuka, crvene lisice i smeđeg medvjeda koji su postali glavna atrakcija i miljenici gostiju.


Dodatne aktivnosti


Kompleks Ajdinovići za goste koji žele dodatno ispuniti svoje vrijeme i učiniti boravak zanimljivijim nudi sljedeće aktivnosti: vožnja quadom, jahanje konja za djecu, ZIP-line te vrlo popularne usluge fizioterapeuta.

Program s fizioterapeutom sastoji se od raznih vrsta masaža, hidžama i tretmana kiropraktike. Za sve goste dostupno je individualno savjetovanje i program prilagođen njihovim potrebama.
Također, u dućanu SRCA možete pronaći širok izbor domaćih, organskih proizvoda pravljenih u kuhinji Ajdinovići. Šumski i livadski med, ajvar, džem od šipka, + sok od aronije i ljekovito bilje samo su neki od proizvoda iz ponude.


Za više informacija o ponudi posjetite web stranicu srca.ba, a za rezervacije smještaja kontaktirajte info@srca.ba i +38761903703.

(promo)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike