Osijek
OŠ “VIJENAC” OBILJEŽAVA 59. ROĐENDAN

Učenici: Neka igra nikada ne prestane
Objavljeno 28. studenog, 2022.
U povodu 59. obljetnice osnutka Osnovna škola "Vijenac" priredila je program pod nazivom "Igrajmo se", kako bi se učenici u opuštajućem ozračju družili kroz različite zanimljive igre i uživali u Danu škole.

Učenici od 1. do 4. razreda u ponedjeljak su se igrali bojama te su izradili prekrasne, maštovite i originalne radove u različitim tehnikama, dok su učenici koji polaze produženi boravak izradili slova kojima su ispisali poruku "Neka igra nikada ne prestane".

U srijedu, 30. studenoga, od 8 sati svi će učenici ove škole sudjelovati u igrama koje su za njih pripremili njihovi učitelji. Za učenike razredne nastave učiteljice su pripremile čitav niz zabavnih igara, poput Išla majka s kolodvora; Bako, bako, kol´ko ima sati? i sl., dok su za učenike predmetne nastave parovi učitelja pripremili igre u skladu sa svojim nastavnim predmetom.

U petak, 2. prosinca, od 8 do 16 sati bit će prva prodajna izložba Učeničke zadruge Vijenac, gdje će se moći pronaći maštoviti privjesci, ukrasi, graničnici za knjige i slično.

I. Alilović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

JELENA KOVAČEVIĆ & DOMAGOJ SUŠAC - UMJETNICI / PROFESORI / PARTNERI

Kad si umjetnik, onda si
to 24 sata. Mi nikad ne
dođemo kući s posla

2

SPOMEN NA 16 UBIJENIH BRANITELJA

Bitka na Rosinjači obranila je Osijek

3

ZAVRŠNI SAJAM ANTIKVITETA U 2023.

O Dimitriju Popoviću,
kobasicama i sapunu