Osijek
CINEMA POSH STORE U KINU URANIA

Prodaja, razmjena ili izrada božićnih ukrasa
Objavljeno 25. studenog, 2022.
Želite li drukčiju boju božićnih ukrasa ili nove oblike, a promjena je preskupa, kino Urania ima rješenje koje će zadovoljiti i vas i osobe koje se nalaze u sličnoj situaciji, kao i ono najvažnije - prirodu. Tamo se, naime, održava, Cinema Posh Store, a možete donijeti svoje stare ukrase, svijećnjake, kuglice, nakit, lampice i sve druge božićne ukrase koje želite ponuditi, darovati ili zamijeniti.

Iz Uranije pozivaju i sve kreativce koji sami izrađuju ukrase i nakit od recikliranih i prirodnih materijala da im se pridruže te, ako žele, održe radionicu izrade ukrasa. U sklopu Posh Storea održat će se i radionica izrade božićnih ukrasa za djecu koje će djeca moći ponijeti kući, pokloniti nekome ili ukrasiti prostorije Uranije.

Kako se tijekom adventa pale četiri svijeće, i Posh Store će se održati u četiri termina: od 27. do 30. studenoga, od 4. do 6. prosinca, 10. i 11. prosinca te naposljetku 18. prosinca u vremenu od 16 do 20 sati.

Zainteresirani se trebaju javiti na e-mail info@kinematografi-osijek.hr najkasnije dva dana prije željenog termina. Sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna. I.A.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike