TvObzor
U DRUGOJ POLUFINALNOJ EPIZODI SHOWA NOVE TV

Borba za prolaz u završnicu “Supertalenta”
Objavljeno 25. studenog, 2022.

Nakon što su pjevačica Farija Gaši, iluzionist Magic Leon i plesna skupina CAF Spliters zauzeli prva tri mjesta u finalu, ove nedjelje (27. studenoga) sljedećih devet polufinalista stat će na pozornicu "Supertalenta" s ciljem da izbori prolaz u završnicu showa.



Novu veličanstvenu koreografiju plesa na šipci predstavit će Mia Kuleš i Ivo Štrkljević, koji su audicijskim nastupom pomeli pozornicu "Supertalenta" i izazvali lavinu pozitivnih reakcija te osvojili Davorov zlatni gumb.

Njihova je poruka o važnosti zajedništva, ljubavi i obitelji osvojila i inspirirala ne samo članove žirija nego i gledatelje pred malim ekranima.

Među polufinalistima u drugoj epizodi naći će se šarmantan i zabavan multi-voicer Mario Zovko, koji je publiku zadivio nesvakidašnjom sposobnošću oponašanja brojnih balkanskih pjevača, a zabave neće nedostajati ni uz nastup splitskog klauna Spartanka Smotanka, koji je svoju višegodišnju vojničku karijeru potpuno zamijenio klaunskom.

Novi set nevjerojatnih trikova s loptom priprema 18-godišnji majstor u freestyle nogometu Nemanja Pejčić, koji nosi titulu prošlogodišnjeg balkanskog prvaka u toj disciplini. Posljednje pripreme za polufinale odvijaju se i među članovima plesnih klubova, a ove ćemo nedjelje vidjeti čak dvije skupine - My Way i Megablast.

Za vrhunsku atmosferu pobrinut će se nasmijane i energične članice grupe Chicas iz Slovenije, koje su se već istaknule kao gospodarice dobre zabave. Novu pjesmu za polufinale marljivo priprema i mlada pjevačka nada Emma Uvalić, a od pjevača ćemo ove nedjelje vidjeti i nastup Kristijana Crnice. D.M.
Najčitanije iz rubrike