TvObzor
POPULARNI BEND IZVEST ĆE SVE SVOJE NAJLJEPŠE LJUBAVNE PJESME

Crvena jabuka na Valentinovo u zagrebačkoj Areni
Objavljeno 25. studenog, 2022.
Grupa Crvena jabuka objavila je datum svog prvog velikog koncerta u zagrebačkoj Areni. Na samo Valentinovo, u utorak, 14. veljače 2023. godine, Crvena jabuka priprema pravi koncertni spektakl kojim će razveseliti svoju brojnu publiku, ali i mnoge zaljubljene parove. “Tamo gdje ljubav počinje” službeni je naziv njihova koncerta za koji se karte mogu kupiti preko sustava Entrio.

Više od trideset i pet godina glazbene karijere, na stotine hitova, prepoznatljiv vokal, svima dobro znane starke i još puno puno toga najbolje opisuju Crvenu jabuku. Njihov zvuk mnoge veže za neke lijepe trenutke i sjećanja iz mladosti, trenutke u kojima su se zaljubljivali ili pak s društvom uz more i gitarom u ruci živjeli neke bezbrižne dane. Crvena jabuka prvi put će se popeti na pozornicu zagrebačke Arene i uz publiku, uživo, izvesti sve svoje najljepše ljubavne pjesme, a publika i struka slažu se u jednom - bilo je i vrijeme da se to dogodi!

Do dana kada ćemo svi u isti glas pjevati - “Stižu me sjećanja”, “Ima nešto od srca do srca”, “Tvoga srca vrata”, “Bježi kišo s prozora”, “To mi radi”, “Da nije ljubavi”, “Zovu nas ulice”, “Ima nešto od srca do srca”, “Tugo, nesrećo”, “Dirlija”, “Ne govori više” i mnoge druge nezaboravne brojeve Crvene jabuke dijeli nas još nešto manje od tri mjeseca.

Vijest o prvom koncertu u Areni Zagreb jednog od najpopularnijih pop-rock sastava u regiji stiže nakon najave njihova novog studijskog albuma pod nazivom “Neka nova jutra” koji će se naći na tržištu s prvim danima prosinca, a sve pjesme s tog izdanja od prošle su srijede dostupne na digitalnim platformama. D.M.
Danijel Miklić
Možda ste propustili...

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

Najčitanije iz rubrike