Dome slatki dome
ŠTEDNJA JE POSTALA STIL ŽIVOTA

Kvaliteta uvijek najbolji odabir
Objavljeno 24. studenog, 2022.
Najbolje je štedjeti na stvarima koje ne utječu izravno na funkcionalnost prostora

Provjerena kvaliteta, koja garantira trajnost proizvoda, oduvijek je bila najbolji odabir. Zadovoljstvo, koje se odražava kroz omjer uloženog i dobivenog kod svakog kupca, zasigurno će u vrijeme krize još jasnije iskristalizirati tvrtke i proizvode koji svojom kvalitetom zaslužuju istaknutu poziciju na tržištu.



Odabir


Štednja je postala stil života mnogih kućanstava. Najbolje je štedjeti na stvarima koje ne utječu izravno na funkcionalnost prostora ili praktičnost upotrebe. To konkretno znači odabrati dizajn koji je cijenom prihvatljiviji ili kupiti tehnički uređaj koji ima višegodišnju garanciju, ali je u konačnici ipak povoljniji od uređaja željene marke. Nasuprot tome, svi elementi namještaja koji utječu na naše zdravlje – garniture i stolci, koji omogućuju pravilno i udobno sjedenje, ergonomske radne stolice za djecu i odrasle, kreveti s kvalitetnom podnicom i madracem, nikako ne bi trebali biti predmet štednje već razmatranja i odabira onih koji su anatomski najprikladniji. Dugoročno isplativo ulaganje svakako će biti dobro isprojektirana, kvalitetno izvedena kuhinja, koja će nadomjestiti dotrajalu postojeću. Funkcionalnost i kvaliteta kuhinje trajne su vrijednosti, koje osjećamo dugi niz godina i kao takve ne bi trebale biti poremećene otežanim stanjem na tržištu.

Po mjeri


Izrada namještaja po mjeri često je povoljniji oblik kupnje, jer se individualnim dizajnom može ostvariti najbolja iskoristivosti prostornih mogućnosti. Osim toga, željeni dizajn možete ostvariti jeftinijim materijalima koji će utjecati na povoljniju konačnu cijenu proizvoda. Izradu ponude za namještaj povjerite različitim tvrtkama, većim i manjim, poznatijim i anonimnijim, te napravite analizu ponuđenih cijena. Pri tome uvijek vodite računa da odabrana tvrtka daje višegodišnju garanciju za izrađeni namještaj.
 
Izabela Galović Ninić, dipl.ing.arh.
Dizajn


Povoljnija kupnja
Dobar način štednje je i kupovanje u vrijeme akcija i popusta. Raspitajte se u željenim salonima o vremenu povoljnije kupnje te upravo tada planirajte preuređenje doma. Osim toga, učestalim obilascima salona namještaja redovito ćete naći povoljnije komade i u vrijeme kada nisu najavljene posebne akcije. Učestalo traganje zasigurno će donijeti dobre rezultate i uštedu novca.

Možda ste propustili...

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

Najčitanije iz rubrike