Autoglas
U NJEMAČKOJ

Nova Opel Astra je kompaktni auto godine
Objavljeno 8. studenog, 2022.
Nova Opel Astra proglašena je "Njemačkim kompaktnim automobilom za 2023. godinu". Inovativne sigurnosne tehnologije, koje je Opel novom Astrom učinio cjenovno prihvatljivima širokom rasponu kupaca u kompaktnoj klasi, uvjerile su panel od 27 automobilskih stručnjaka i novinara jednako kao i širok raspon pogonskih sklopova, uključujući elektrificirani plug-in hibrid s pomoću kojeg vozači Astre mogu prvi put putovati lokalno bez emisija.

Žiri je pohvalio i progresivan dizajn koji mami poglede, kao i užitak vožnje te financijsku isplativost koju nudi Astra. "Nagrada za Astru i Astru Sports Tourer još jednom pokazuje da je najnovija generacija ne samo pravi izazivač nego i da ima sve što je potrebno da bude pobjednik u svakom pogledu", izjavio je Andreas Marx, direktor Opela u Njemačkoj.

- Opel Astra ističe se u svom segmentu kao istinski svestrani automobil, što je uvjerilo naš žiri u svakom aspektu. To također vrijedi i za emocionalni kriterij kao što je dizajn i užitak vožnje, gdje se jasno izdvojila među konkurentskim modelima - izjavila je Jens Meiners, članica žirija za dodjelu nagrade. Prestižna je nagrada službeno dodijeljena prošlog tjedna na ceremoniji u Bad Dürkheimu u Njemačkoj. M.P.
Možda ste propustili...

TALIJANSKA POLICIJA POHVALILA SE SA NOVIM "KONJEM U SVOJOJ ERGELI"

Lamborghini Urus za policajce

ELEKTRIČNA VOZILA S DALEKOG ISTOKA

Kineski je izvoz pokrenuo val potražnje za brodovima