Tehno
HUAWEI

Konferencija za programere
Objavljeno 28. listopada, 2022.
Huawei je ponovno domaćin godišnje konferencije usmjerene na poslovanje razvojnih programera - HDC.Europe, koja će se održati tijekom Web Summita 2022, godišnjeg okupljanja predstavnika globalne tehnološke industrije koji se održava u Lisabonu od 1. do 4. studenoga. Huawei će organizirati ekskluzivni događaj za partnere, programere i izdavače unutar kojeg će održati i poslovni masterclass čiji je cilj pružiti polaznicima razumijevanje prednosti koje ekosustav Huawei Mobile Services (HMS) pruža uz mogućnosti povećanja prihoda i zadržavanja korisnika.



Komentirajući ovogodišnju temeljnu temu konferencije HDC.Europe, Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe, rekao je: "Svijet oko nas sve je više pun izazova i neizvjesnosti. Moramo prihvatiti ovu novu eru i ostvariti sve mogućnosti koje nam se pružaju. Na našem događaju nazvanom Huawei Developer podijelit ćemo svoja iskustva u svladavanju izazova i zaviriti u revolucionarna poslovna rješenja dizajnirana da zadovolje potrebe različitih digitalnih scenarija. Također ćemo prikazati najbolje prakse i rezultate iz našeg rada s vrhunskim partnerima diljem svijeta."



Web Summit, koji okuplja ljude i organizacije koji preoblikuju međunarodnu tehnološku scenu, pruža prikladnu pozadinu za Huawei Developer Conference i inauguralni masterclass. Sudionici će moći slušati predavanja, čuti studije slučaja i razumjeti najbolje prakse Huaweija i njegovih globalnih partnera tijekom poslijepodnevne sesije 2. studenoga.



Osim održavanja masterclassa, Huawei će također biti domaćin godišnje dodjele AppGallery Editors‘ Choice Awards 2022., gala eventa koji će se održati prvi put tijekom Web Summita. Nagrade, koje se dodjeljuju najboljim aplikacijama i igrama godine, također će sadržavati nove poslovne kategorije. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike