Mozaik
ANIMIRANA AVANTURA PREMA VIDEOIGRICI

"Super Mario Movie" dobio poster, prvi trailer u četvrtak
Objavljeno 5. listopada, 2022.
Nintendo i Illumination objavili su prvi poster za svoju animiranu avanturu prema svjetski poznatoj videoigrici "Super Mario". Na prvom posteru možemo vidjeti kako izgleda Marijev svijet i dvorac u kojem je vjerojatno zarobljena princeza, ali Mariju vidimo samo leđa. No, uz poster je objavljeno da ćemo prvi službeni trailer dobiti već u četvrtak, nakon što bude objavljen na New York Comic Conu.

Chris Pratt posudio je glas Mariju, što je naišlo na neka negodovanja, jer je Super Mario Talijan, a Pratt nije, ali producenti su uvjereni da nećemo biti razočarani. Ostalu glumačku postavu čine također poznata imena: Anya Taylor-Joy posudila je glas princezi Peach, Jack Black Bowseru, Charlie Day je Luigi, Keegan-Michael Key je Toad, Seth Rogen je Donkey Kong, Fred Armisen Cranky Kong, Kevin Michael Richardson glas je posudio Kameku, a Sebastian Maniscalco Spikeu. Charlesa Martineta, koji je glas posudio Mariju i Luigiju u videoigricama, čut ćemo u zasad nepoznatoj ulozi.

Film o Super Mariju režirali su Aaron Horvath i Michael Jelenic, prema scenariju Matthewa Fogela. Na ekranizaciju ove popularne videoigrice čeka se već godinama, tako da su obožavatelji nestrpljivi i od prvog trailera se puno očekuje. Kod zadnjeg pomaka datuma premijere producenti su se i ispričali na još jednoj odgodi. Super Mario Movie u kinima očekujemo 7. travnja 2023. T.K.
Najčitanije iz rubrike