Mozaik
GLAVNA ZVIJEZDA FRANŠIZE RYAN REYNOLDS ODUŠEVIO OBOŽAVATELJE OBJAVOM

Wolverine se vraća u “Deadpoolu 3”
Objavljeno 29. rujna, 2022.
Zvijezda filmske franšize o superjunaku Deadpoolu, Ryan Reynolds, zapalio je u srijedu navečer internet i društvene mreže objavom kako se Hugh Jackman vraća u ulogu Wolverinea u novom filmu "Deadpool 3". Reynolds je na društvenim mrežama objavio video od minute u kojem se obraća gledateljima i govori o planovima za "Deadpool 3", te nas obavještava kako nema(ju) nikakvih ideja za novi nastavak. "Bok svima, jako smo tužni što smo fulali D23, ali svi smo puno radili na novom Deadpool filmu. Trebao sam ponovno pronaći sebe za ovaj film. Njegovo prvo pojavljivanje u MCU mora biti posebno, naravno. Moramo ostati vjerni liku, naći novu dubinu, motivaciju, značenje. Svaki Deadpool mora se isticati, ali i biti svoj. Tako da… nemam ništa. Skroz smo prazni. I ustrašeni. No, imamo jednu ideju", zagonetan je Reynolds i onda u kutu sobe vidimo da izlazi Jackman.

"Hej, Hugh, želiš još jednom glumiti Wolverinea?" pita ga Reynolds dok ovaj hoda u pozadini. "Naravno, Ryan", odgovara Jackman, a video završava pjesmom Whitney Houston "I Will Always Love You". Objave su na društvenim mrežama postigle milijunske preglede, a samo video na YouTubeu do 10 sati skupio je gotovo 4,5 milijuna pregleda.

Novi Deadpool ima i datum izlaska: "Deadpool 3" u kinima očekujemo 6. rujna 2024. godine. Film će režirati Shawn Levy, koji je s Reynoldsom radio na filmovima "Free Guy" i "Projekt Adam", a ovim će nastavkom Deadpool službeno ući u Marvel Cinematic Universe. Scenaristi "Deadpoola" i "Deadpoola 2" Rhett Reese i Paul Wernick vraćaju se pisanju scenarija i za treći, a ranije je potvrđeno kako će imati R oznaku iako će biti unutar MCU-a.

Podsjetimo, Reynolds i Jackman u ovim su se ulogama već zajedno pojavili u filmu “X-Men početak: Wolverine”, ali u toj verziji Deadpool je bio nešto drukčiji: imao je zašivena usta i nije imao svoj kultni crveno-crni kostim. Jackmana kao Wolverinea posljednji put smo gledali u samostalnom filmu “Logan” Jamesa Mangolda te je u tom nastavku umro, tako da je zasad nejasno kako će svoj put nastaviti u novom “Deadpoolu”. No, kako je predsjednik Marvel Studios Kevin Feige već rekao: “U multiverzumu je sve moguće!” T.K.
Najčitanije iz rubrike