Mozaik
DANI PRVOG OSJEČKOG PIVA

Vikend u društvu Bajage, Lexingtona i popularnog Joleta
Objavljeno 11. rujna, 2022.
Brojni ljubitelji piva i dobre zabave napunili su šator sva tri posljednja dana manifestacije

Nakon odličnog nastupa Harisa Džinovića dan prije, treći dan Dana Prvog hrvatskog piva, najiščekivanijeg pivskog događaja godine u gradu na Dravi, ugostio je Bajagu & Instruktore.



Legendarni beogradski kantautor i njegov sjajno uigran tim, u kojemu se kao spiritus movens i ovom prigodom isticao jednako legendarni Žile, koji je otprije ostvario sjajnu vezu s osječkom publikom, pa se ovom prigodom u Osijeku ukazao u dresu našeg prvoligaša, publici koja se pojavila u velikom broju, ne samo iz Osijeka već i mnogih drugih gradova Slavonije i Baranje, podarili su odličnu svirku prožetu hitovima koji su obilježili mladost mnogih generacija.

Prije nastupa beogradskog sastava publiku je kao i tijekom svih pet dana festivala zagrijao tamburaški sastav Veritas, o potom smo, neposredno prije izlaska Bajage i Instruktora na binu oko 22.30 svjedočili svojevrsnom natjecanju publike u izvedbi Bajaginih hitova, što je dodatno zagrijalo atmosferu uoči događaja večeri. Prvi u nizu velikih hitova koje su izvali Bajaga i Instruktori bila je "442 do Beograda", a potom su se nizale "Tišina", "Muzika na struju", "Plavi safir", "Verujem, ne verujem", "Kad hodaš" i mnogi drugi iz njihova bogatog repertoara koji i dalje, pokazalo se to i u Osijeku, ne prestaje oduševljavati publiku, pa smo tako zahvaljujući Danima Prvog hrvatskog piva još jednom uživali u sjajnom vikendu obilježenom bogatim glazbenim programom i popraćenim vrhunskim pivom i izvrsnom hranom za sve posjetitelje.

Zabava se u šatoru nastavila i tijekom subote i nedjelje, pa je na istom mjestu u subotu (10. rujna) nastupila grupa Lexington, a posljednjeg dana manifestacije, u nedjelju, popularni Jole.

Ivan Alilović
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

PIONIRI PROGRESIVNOG METALA DOLAZE U HRVATSKU

Dream Theater u Areni Zagreb

Najčitanije iz rubrike