Mozaik
PJEVAČICA I GLUMICA POTVRDILA SUDJELOVANJE U NASTAVKU

Lady GaGa glumit će u “Jokeru 2”
Objavljeno 8. kolovoza, 2022.
Čini se da je pop-zvijezda i glumica Lady GaGa potvrdila svoju ulogu u nadolazećem nastavku psihološkog trilera "Joker", objavom glazbene najave na Twitteru. Glazbeni video prikazuje siluete kako plešu zajedno na pjesmu "Cheek to Cheek", koju je originalno napisao Irving Berlin 1935., za film "Cilindar" Freda Astairea i Ginger Rogers, s imenima Phoenix i GaGa preko ekrana.

"Joaquin Phoenix vratit će se da odigra naslovnu ulogu, a "Joker: Folie a Deux" stići će u kina 4. listopada 2024. Phoenix je prvi put odigrao ulogu u filmu "Joker" 2019. te je za nju dobio Oscara za najboljeg glumca, utjelovivši lik najvećeg Batmanovog neprijatelja. Warner Bros, međutim, nije objavio nikakve detalje o nastavku "Jokera". No holivudski medij Variety izvijestio je da će nova produkcija biti mjuzikl i da se očekuje da će Lady GaGa igrati ulogu Harley Quinn.

Ako se to potvrdi, Lady GaGa bit će zadnja u nizu glumica koja je igrala, ili dala glas legendarnom liku Harley Quinn. Nedavno je Margot Robbie igrala ulogu krimkraljice Gotham Cityja u filmu "Birds of Prey, i emancipacija famozne Harley Quinn" i u filmu "Odred otpisanih: Nova misija" iduće godine. Nejasno je hoće li Robbie nastaviti kao Harley Quinn. Međutim, filmovi Jokera, u kojima glumi Phoenix, nalaze se u različitim filmskim galaksijama, što može značiti da Robbie i dalje može reprizirati svoju ulogu legendarne zlice u bilo kojem budućem filmu.

Folie à deux rijedak je psihijatrijski sindrom poznat kao dijeljena psihoza, vjerojatno aluzija na tradicionalnu međuzavisnu vezu između Jokera i Harley Quinn. H
Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike