Regija
ĐAKOVO

Streetball turnir pred katedralom
Objavljeno 2. kolovoza, 2022.
Košarkaški klub Đakovo i u okviru ovogodišnjeg Đakovačkog ljeta, u subotu, 20. kolovoza, na središnjem gradskom, Strossmayerovu trgu, u podnožju dvaju zvonika katedrale svetog Petra, organizira turnir ulične košarke Streetball Đakovo, službeni Fiba 3x3 endorsed turnir. Atraktivan je to događaj koji godinama privlači brojne gledatelje svih uzrasta, sportske zaljubljenike i sudionike iz svih krajeva Republike Hrvatske i regije.



- Svojim organizacijskim karakteristikama nastoji iz godine u godinu rasti i razvijati se, pokušavajući zauzeti respektabilnu poziciju na sceni sličnih turnira. Moderan i urban pristup popularizaciji košarke u interesu je i široj zajednici, ne samo zbog identiteta koji Slavonci i Hrvatska vežu uz košarku nego i zbog zdravog društva koje se kroz sport osnažuje i razvija - kaže predsjednik Košarkaškog kluba Đakovo Robert Majstorović.



Cjelodnevni turnir počet će u 9 sati natjecanjima mlađih kategorija i djevojaka, a u 16 sati počinje seniorski turnir. Njegov završetak, najatraktivniji i finalni dio, bit će od 20 sati. S.Ž.
Možda ste propustili...

JOŠ JEDNA ŽELJA MJEŠTANA VALPOVŠTINE POSTALA JE REALNOST

Novi most preko Vučice i novo raskrižje

PRIGODOM OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE BIZOVAC

U OŠ radionica “Igranje poezije”

Najčitanije iz rubrike