Osijek
POČELI 21. MOTOSUSRETI U OSIJEKU

Bajkeri sve tajne fiša
imaju u malom prstu
Objavljeno 24. lipnja, 2022.

Počeo je bajkerski vikend u Osijeku, pa se ne trebate začuditi ako tijekom subote i nedjelje čujete malo jaču buku motora. Riječ je o 21. Motosusretima koje organizira Motoklub Osijek. Središnje okupljanje, ali i kamp, nalazi se na lijevoj obali Drave, kod amfiteatra. Uvertira je počela u petak poslijepodne kada su motociklisti iz svih dijelova Hrvatske, ali i okolnih država, počeli dolaziti kod katakombi i Bastiona. Već u 17 sati motociklisti su imali priliku pokazati svoje kulinarsko umijeće, jer je održano natjecanje u kuhanju fiša. Već po načinu loženja vatre te pripremanja paprike i drugih začina nužnih za kvalitetan fiš, bilo je jasno da je riječ o iskusnim majstorima kotlića. Vrlo brzo zamaman miris fiša proširio se i izvan natjecateljskog kruga, pa su mnogi gledali natjecanje. A bilo je i dovoljno kotlića da se popriličan broj gostiju i nahrani!

Nakon fišijade u 20 sati otvoreni su 21. Motosusreti, a na pozornici su se pojavili bendovi koji su bili zaduženi za dobro rokersko okruženje. Riječ je o nastupu Fair Playa i Brkova, a zabava se očekuje do sitnih noćnih sati.

Motociklisti će biti aktivni i u subotu. Program kreće u 10 sati s pivskim doručkom u pivovari, a od 17 sati svi sjedaju na motocikle zbog defilea gradom koji završava odlaskom u Osječku pivnicu u Tvrđu (pokraj Slavonske kuće) na grah. U subotu je od 20 sati na programu nastup grupa Border (OS) i Vrane, a u ponoć slijedi paljenje bengalki, himna i vatromet te nastavak svirke. Nakon buđenja u nedjelju organiziran je doručak i kava. M.Bugarić

Možda ste propustili...

ISTRANI DOŠLI PO NAŠA ISKUSTVA

Razmjena iskustva dviju europskih regija sporta

SA ZIMSKE SLUŽBE RAVNO NA KOMARACE

Počeli larvicidni tretmani u Bilju

Najčitanije iz rubrike