Crna kronika
SMRT U SLAVONSKOM BRODU

Sudar se istražuje
Objavljeno 25. lipnja, 2022.

Vezani članci

PROMETNA NESREĆA U SLAVONSKOM BRODU

Vozač kombija kriv za pogibiju motociklista

Dežurni zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu 21. lipnja (utorak), u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave brodsko-posavske obavio je očevid prometne nesreće koja se dogodila tog dana oko 12,20 sati u Slavonskom Brodu, na raskrižju Sjeverne vezne ceste i Ulice Slavka Pokaza.



- Prema do sada utvrđenom, do prometne nesreće je došlo na način da je 31-godišnji državljanin Republike Hrvatske, upravljajući kombijem, prešao na suprotnu prometnu traku kojom se kretao 47-godišnji državljanin Republike Hrvatske upravljajući motociklom te je došlo do udara kombija u motocikl. Vozač motocikla zadobio je ozljede opasne za život od kojih je preminuo u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu. Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu izdalo je naloge za obdukciju i vještačenja krvi i urina obojice sudionika nesreće. Provođenjem daljnjih izvida i dokaznih radnji utvrdit će se sve okolnosti i uzroci ove prometne nesreće - navodi se u priopćenju odvjetništva.



Inače, u nesreći je poginuo slavonskobrodski poduzetnik koji se bavio ugradnjom i održavanjem plinskih i vodovodnih instalacija. S.Lacić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike