Sport
TRI KORNERA PENAL

Na početku istaknuti vratari, na kraju strijelci
Objavljeno 23. lipnja, 2022.
Trebalo je proći malo vremena, kao za zagrijavanje momčadima koje su u srijedu odigrale svoje utakmice na malonogometnom turniru Tri kornera penal. U uvodu turnira među mlađim uzrastima, istaknuli su se najviše vratari, no kako je program odmicao tako su i napadači bili sve efikasniji. Prva dva susreta kod mlađih i starijih pionira završene su minimalnim pobjedama Legosa i legica i Auto Vuković. Ovaj put legica nije zabila, ali je "dečkima s trešnje" presudio Petar Jurić. U susretu starijih pionira Auto Vuković je slavio pogotkom Toni Martana. Drugi susret starijih pionira, onaj između Legosa i NK Nizina nagovijestio je veću efikasnost. NK Nizina slavila je s 9:0 te tako još jednom istaknula kandidaturu i za osvajanje naslova čak i u ovoj uvodnoj fazi natjecanja. Nakon susreta mlađih uzrasta slijedila su susreti veterana koji su opet ponudili veliku dramatičnost. U skupini B Slavonac Tenja i DGO odigrali su bez pobjednika 3:3. Nedavni pobjednici Tenja momčad Skripte svladali su Rossonere sa 4:3. Lešić, Dakić i dvaput Ižaković bili su strijelci za Skriptu kojima su Rossoneri itekako zaprijetili. Nakon što je Skripta vodila 4:1, "crveno-crni" su u posljednjoj minuti susreta preko Reinspacha kojem je to bio drugi pogodak na utakmici, i Antolića, stigli do minimalnog zaostatka. No, za izjednačenje ostalo je premalo vremena. Kod seniora Osječko radler odigrali su dva susreta s različitim uspjehom. U prvom su susretu poraženi od Slavonca Tenja, a u drugom su svladali Ravlić trans. Jug 2 i Saponia odigrali su bez pobjednika. Žaper je doveo Jug 2 u vodstvo, a izjednačio je Jeremijaš iz penala. U svim dobnim uzrastima susreti po skupinama privode se kraju. Ukoliko vremenske prilike dopuste, nokaut faza već bi se mogla zaigrati početkom sljedećeg tjedna.

Rezultati: mlađi pioniri: Cherry boys - Legosi i legica 0:1; stariji pioniri: Ikone - Auto Vuković 0:1, Legosi - NK Nizina 0:9; veterani: Slavonac Tenja - DGO 3:3, Skripta - Rossoneri 4:3; seniori: Osječko radler - Slavonac Tenja 2:4, Jug 2 - Saponia 1:1 i Osječko radler - Ravlić trans 5:2.
Krešimir Lacković
PETAK NA TRI KORNERA PENAL
18,30 sati: Živi zid - Zeleno polje (stariji pioniri); 18,55 sati: Primaris - Čarobni tim (početnici); 19,20 sati: Narančasta ekipa - Panjevi (mlađi pioniri); 19,55 sati: Energis - Saponia (seniori); 20,30 sati: Rossoneri - Svijet boja (veterani); 21,05 sati: M7 Cars Sarvaš - Shooko bar; 21,40 sati: Mursa VBK - Medenjaci; 22,15 sati: Slavonac Tenja - Ravlić trans (seniori).

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike