Crna kronika
POKRENUTA ISTRAGA

80-godišnji Belomanastirac nožem pokušao ubiti 54-godišnjakinju
Objavljeno 23. lipnja, 2022.
Županijsko državno odvjetništvo Osijek oglasilo se o pokušaju ubojstva koje se prije nekoliko dana zbilo u Belom Manastiru. Protiv 80-godišnjaka Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku donijelo je rješenje o pokretanju istrage zbog pokušaja ubojstva 54-godišnje žene. Kako navodi u svom priopćenju odvjetništvo, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 80-godišnjak 16. lipnja ove godine, oko 18.15 sati, u dvorištu obiteljske kuće u Belom Manastiru tijekom verbalnog sukoba s oštećenicom, u nakani da ju usmrti, kuhinjskim nožem zadao joj ubodnu ranu i reznu ranu. Do tragičnog ishoda, srećom, nije došlo, jer napadnutoj ženi nije ozlijeđen nijedan vitalni organ, a 80-godišnjaka je u daljnjem napadu spriječila druga osoba koja je također bila u dvorištu.

Nakon napada pozvana je policija koja je uhitila 80-godišnjaka koji se nalazi u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela.

S.Lacić
NAPAD NOŽEM I KOD ZADRA
Optužen je i 26-godišnjak koji je u Tkonu kod Zadra, u kafiću pijan nakon kraće prepirke s 38-godišnjakom, sa šanka uzeo kuhinjski nož i više ga puta pokušao ubosti u glavu. Uspio ga je nožem okrznuti po glavi i lijevom uhu. Županijsko državno odvjetništvo u Zadru predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika, koji se u istražnom zatvoru nalazi od 8. svibnja te da mu se odredi liječenje.

Možda ste propustili...

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

POŽAR U KOZJAČKOJ ULICI U OSIJEKU

Uništene tri prostorije kuće, ozlijeđenih nema

NOVE ŽRTVE KIBERNETIČKIH KRIMINALACA

Lažne SMS poruke stajale ih tisuća eura

Najčitanije iz rubrike