Sport
NOVA LICA NA PRIPREMAMA BIJELO-PLAVIH

Dvojac se dokazuje, Zebec na probi
Objavljeno 20. lipnja, 2022.
U autobusu koji je nogometaše Osijeka dovezao na pripreme u Sv. Martin na Muri bila su tri nova lica. Riječ je o dva mlada igrača iz Crne Gore, Nikoli Janjiću, koji je još zimus potpisao četverogodišnji ugovor s bijelo-plavima, ali je proljeće odradio u dresu Sutjeske iz Nikšića, koja je postala prvak Crne Gore, te o Ognjenu Bakiću, koji je među Osječane također stigao prošle zime iz redova ljubljanske Olimpije, a prošlu polusezonu igrao je za Osijek II na drugoligaškoj sceni. Njih dvojica će tijekom priprema dobiti priliku nametnuti se treneru Nenadu Bjelici.

- Janjića ćemo najvjerojatnije ostaviti s nama do zime, a onda ćemo odlučiti što i kako dalje s njim - rekao je Bjelica.

Riječ je o polivalentom igraču, ljevaku, koji može pokrivati poziciju desnog krila, ali i lijevog bočnog, što je Osječanima prošle sezone bilo jedno od problematičnijih mjesta u momčadi. Inače, Janjić slovi za jednog od najvećih crnogorskih talenata koji je ovog proljeća imao i debi u njihovoj A-reprezentaciji. Bakić je, pak, veznjak, koji će se nešto teže ugurati u roster osječkog prvoligaša za novu sezonu.

Bjelica je na pripreme poveo i jednog posve novog igrača. Mladi 21-godišnji Luka Zebec, koji je prošle sezone nosio dres trećeligaša Belišća, bit će na probi. On pokriva poziciju lijevog beka, a Osječani su pratili njegove igre u proljetnom dijelu sezone, pa ga je Bjelica odlučio isprobati na licu mjesta. Zebec imponira visinom jer ima 190 centimetara, a vrijedne pozornosti su i njegove igračke kvalitete. D.Keler
Možda ste propustili...

OSJEČKI TENISAČ UPISAO NOVU POBJEDU NA SPLITSKIM FIRULAMA

Matej Dodig nastavio sa sjajnom igrom

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku