Osijek
DRŽAVNI LOKAL U PONUDI ZA ZAKUP

Razgledanje prostora u Županijskoj idući utorak
Objavljeno 20. lipnja, 2022.
Državne nekretnine raspisale su novi javni natječaj za podnošenje ponuda za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske u ukupno 11 gradova. Osim središnje Hrvatske sa Zagrebom, Bjelovarom i Petrinjom, ponuđeni su poslovni prostori u Slavoniji, u Osijeku i Belom Manastiru, a od obalnog dijela Hrvatske u Rijeci, Kastvu i Cresu te prema jugu u Zadru, Splitu i Dubrovniku.

Trećim su natječajem u ovoj godini ponuđena u desetogodišnji zakup ukupno 32 državna prostora na frekventnim lokacijama u središtima gradova i gradskih kvartova. U Osijeku je riječ o lokalu u Županijska ulici 20, površine 35,10 četvornih metara. Prizemlje je to ulične zgrade, za koji je početna mjesečna netozakupnina 1.739,56 kuna. Dopuštene su sve djelatnosti sukladno propisima.

Zainteresiranim zakupcima pregled tog prostora omogućen je idućeg utorka (28. lipnja), od 14 do 14.30 sati.

Natječaj će biti otvoren do 8. srpnja, do 12 sati, kada istječe rok za predaju ponuda. Odmah nakon toga slijedi njihovo javno otvaranje koje će se održati u 13.30 sati, u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine (Ulica Republike Austrije 14, Zagreb). D.Ku.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike