Tehno
AKTUALNO

Sjajna igra Formule 1 s popustom
Objavljeno 17. lipnja, 2022.
Za svega dva tjedna imat ćete priliku zaigrati vjerojatno najbolju F1 igru ikada, "F1 22", a uz portal CroPC.net i trgovinu Gamershop, donosimo i popust za prednarudžbu. Ekipa iz Codemastersa i EA Sportsa kroz najave prikazala nam je spektakl koji nas očekuje. Radi se o potpuno novoj F1 igri koja prati ovogodišnju sezonu Formule 1. Službeni početak prodaje zakazan je za 1. srpnja. Naravno, kao i kod svih ranijih serijala, riječ je o službenoj igri Formula 1 prvenstva, tako da su svi vozači, timovi i staze licencirani i onakvi kave ih pratimo i na utrkama.

Ako ste fan F1 natjecanja, onda svakako znate i to kako su pravila promijenjena, bolidi izgledaju poprilično drukčije, a o momčadima i promjenama unutar njih nije potrebno niti trošiti riječi. Kao dopuna uzbuđenjima i svemu vezanom uz Formulu 1 stiže nam "F1 22" igra, pa ako želite doživjeti prava vozačka uzbuđenja u najsofisticiranijem automobilskom prvenstvu, ovo je videoigra za vas. Čak i ako niste najzagriženiji fan, "F1 22" igra je koju ćete vrlo vjerojatno htjeti igrati.

Osim samog prvenstva očekuju nas još neke zanimljivosti, kao što je vožnja na Miami International Autodrome, stazi od 5,4 kilometra. Tu je i novi način igre nazvan F1 Life u kojem "razvijamo" svog trkača, kao i sve ono što ide uz to. Spomenimo i "2022 F1 Esports Series Pro Championship", posebice prvenstvo koje će se svidjeti e-sportašima.

"F1 22" igra stiže u prodaju od početka srpnja, a bit će dostupna na praktički svim platformama - Xbox i PlayStation igraćim konzolama te PC računalima.

Pretprodaja je već aktualna, a za sve čitatelje portala CroPC.net u suradnji s trgovinom Gamershop pripremili smo i dodatnih 5 % popusta uz kod: CF1C22. M.R.

Tanja Kvorka
U ovoj službenoj F1 igri, svi su vozači, timovi i staze licencirani i onakvi kakve ih pratimo i na utrkama

Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

Najčitanije iz rubrike