TvObzor
S ANDYJEM GARCIJOM I GLORIJOM ESTEFAN U GLAVNIM ULOGAMA

Nova romantična komedija “Nevjestin otac” premijerno na HBO Maxu
Objavljeno 17. lipnja, 2022.

Novi film “Nevjestin otac” (“Father of the Bride”), u kojem glavne uloge tumače Andy Garcia i Gloria Estefan, premijerno je u četvrtak, 16. lipnja, stigao direktno na HBO Max streaming platformu. Riječ je o najnovijoj ekranizaciji istoimenog romana Edwarda Streetera prema kojem je snimljen klasik iz 1950. godine sa Spencerom Tracyjem i Elizabeth Taylor, a također uspješna verzija iz 1991. sa Steveom Martinom i Diane Keaton dobila je nastavak četiri godine poslije.



Odavno u braku, Billy i Ingrid iznenade se kada im njihova najstarija kći Sofia dođe u posjet kući u Miamiju. No iznenađenja se nastavljaju nizati kada najavi novog dečka, sada i zaručnika, Adana te njihove planove o vjenčanju i zajedničkom životu u Meksiku. Sofijina najava sprječava Billyja i Ingrid da sami otkriju da odustaju od svog braka te oboje pristaju odgoditi vijest i glumiti ljubavni par za dobrobit obitelji.

Ova moderna romantična komedija, inspirirana bezvremenskim klasikom, govori o obitelji i neraskidivim vezama, ilustrirajući iznenađujuće i smiješne načine na koje se srce može prilagoditi u ime ljubavi. Warner Bros. Pictures i HBO Max donose ju u produkciji Plan B Entertainment Productions, u režiji Gaza Alazrakija. Uz Andyja Garciju i Gloriju Estefan, uloge u filmu “Nevjestin otac” ostvarili su Adria Arjona, Isabela Merced, Diego Boneta, Chloe Fineman, Macarena Achaga, Ana Fabrega i Matt Walsh. Scenarij temeljen na romanu Edwarda Streetera iz 1949. potpisuje Matt Lopez. Producenti su oskarovci Dede Gardner i Jeremy Kleiner te Paul Michael Perez, a izvršni producenti Brad Pitt, Andy Garcia, Ted Gidlow i Jesse Ehrman. D.M.
Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

Najčitanije iz rubrike