TvObzor
OD 1. SRPNJA NA PLATFORMI AMAZON PRIME VIDEO

Uzbudljiva triler-serija “The Terminal List” s Chrisom Prattom
Objavljeno 17. lipnja, 2022.

Seriju “The Terminal List”, temeljenu na istoimenom najprodavanijem romanu Jacka Carra, a u kojoj se Chris Pratt bori s vlastitim demonima, Amazon je predstavio prvim službenim trailerom. Uzbudljivi akcijski triler o zavjeri donosi nam popularnog 42-godišnjeg američkog glumca u ulozi čovjeka koji se nalazi u osvetničkom pohodu kako bi došao do istine.



Trailer za nadolazeću seriju otkriva nam povratak natporučnika Jamesa Reecea (Pratt) iz njegove posljednje borbe, operacije pod nazivom Odinsword. Misija s izuzetno visokim ulozima pretvorila se u katastrofalnu propast koja je rezultirala smrću dvanaestorice mornaričkih specijalaca, a Reece je jedini koji je preživio zasjedu svog voda. Njegova sreća što je izbjegao smrt potakne očita pitanja o tome što je pošlo po krivu tijekom misije. On tijekom ispitivanja zaključuje kako su neprijatelji znali da njegov vod dolazi, a na pitanje zašto je njegov tim prekinuo svu komunikaciju tijekom misije odgovara da se stvari nisu tako odvijale. Paranoja i zbunjenost oko sjećanja samo su neki od problema s kojima se Reece bori, no istovremeno je uvjeren u to da je zasjeda bila rezultat krivih informacija s vrha.

Uz Pratta, u novoj Amazonovoj seriji također glume Taylor Kitsch kao Ben Edwards, Constance Wu kao Katie Buranek, Jeanne Tripplehorn kao Lorraine Hartley, Riley Keough kao Lauren Reece, Patrick Schwarzenegger kao Donny Mitchell, i Arlo Mertz kao Lucy Reece. Showrunner i scenarist “The Terminal Lista” je David DiGilio, režiju potpisuju Antoine Fuqua i Ellen Kuras, a svih osam epizoda prve sezone serije na streaming platformi Amazon Prime Video osvanuti će 1. srpnja ove godine. D.M.
Najčitanije iz rubrike