TvObzor
60. OBLJETNICA KULTNE BRITANSKE SF SERIJE

Vraćaju se Donna i Deseti doktor!
Objavljeno 27. svibnja, 2022.

Šezdeseta godišnjica serije “Doktor Who” sve je bliža, a kako se čini po najnovijim najavama, očekuje nas nezaboravan specijal. Među onima koji će taj specijal učiniti još posebnijim su David Tennant i Catherine Tate, koji će reprizirati svoje uloge kao 10. Doktor i Donna Noble.



Te vijesti dolaze samo tjedan dana nakon što smo doznali kako će sonični odvijač od 13. Doktorice (Jodie Whittaker) u novim sezonama preuzeti Ncuti Gatwa. Cijelom uzbuđenju za novu sezonu i nadolazeći specijal za 60. godišnjicu pojačava i povratak veterana showrunnera Russella T. Daviesa. U objavi za medije, koja je stigla izravno od BBC-ja, Davies je podijelio svoje uzbuđenje zbog povratka 10. Doktora i Donne.

- Vratili su se! I čini se nemoguće - prvo najavimo novog Doktora, onda starog Doktora, zajedno s fantastičnom Donnom, što se pobogu događa? Možda je ovo priča koja je nedostajala. Ili paralelni svijet. Ili san, trik ili prisjećanje. Jedino što mogu potvrditi jest da će biti spektakularno jer se naše dvije najveće zvijezde ujedinjuju u bitci svog života - kaže Davies.

Iako su 10. Doktor i Rose (Billie Piper) možda omiljeni romantični par serije, Doktor i Donna su neupitno jedan od najdinamičnijih dvojaca u seriji. I Tennant i Tate imaju kompatibilnu, humorističnu crtu koja ih čini fantastičnim dvojcem na malim ekranima.

Kada ćemo točno gledati specijal u povodu 60. godišnjice, za sada nije otkriveno, ali se očekuje tijekom 2023. godine. T.K.
Možda ste propustili...

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

Najčitanije iz rubrike