Regija
MEĐUNARODNI TKD KUP U MAĐARSKOJ

Slatinčani osvojili devet medalja
Objavljeno 24. svibnja, 2022.
SLATINA - Čak devet medalja osvojili su članovi Taekwon-do kluba Slatina u Hatvanu, na sjeveru Mađarske, gdje je održan 20. međunarodni TKD kup. Na tom prestižnom natjecanju sudjelovalo je 290 boraca iz 26 klubova u sedam država.

Slatinski TKD natjecatelji osvojili su dva zlata, dva srebra i pet bronci. Zlatne su bile Stefani Oskomić u kategoriji mlađih kadetkinja do 35 kg i Marta Šebalj u mlađim kadetkinjama +45 kg, srebrnim su se medaljama okitili Karla Grgić u kategoriji djevojčica do 25 kg i Luka Vreš u starijim kadetima do 60 kg, a broncu su osvojili Jan Hamaček u kategoriji do 45 kg, Isidora Djukić do 30 kg, Tatjana Djukić do 55 kg, Teuta Bišćan do 63 kg i Eva Gal u kategoriji do 45 kg.

– Evi je ovo inače bilo prvo natjecanje nakon teške ozljede. Pobijedila je jednu borbu, drugu nije imala snage odraditi do kraja, no bitno je da smo ponovno krenuli - istaknuo je trener Stjepan Gal te u ime TKD kluba Slatina zahvalio Gradu Slatini na pomoći za odlazak na to veliko natjecanje. P. Žarković
Možda ste propustili...

ŽELE SUVREMENIJU TEHNIČKU OPREMU I SOLARNE PANELE

Zbog specifičnog vlasništva SIC se ne može javljati na natječaje

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura