Crna kronika
DETALJI ZLOČINA U NAŠICAMA

Nakon mjeseci maltretiranja ubio bivšu djevojku
Objavljeno 21. svibnja, 2022.

Vezani članci

OTAC BRUTALNO UBIJENE DJEVOJKE:

Moju kćerku ubio je monstrum!

Našice i okolica su u šoku nakon nezapamćenog zločina koji se u noći između petka i subote dogodio u Našicama, a u kojem je svirepo ubijena 20-godišnja djevojka. Nju je, kako doznajemo nožem ubio 24-godišnji mladić koji se potom pokušao ubiti, skočivši sa mosta, sa tri metra visine na željezničku prugu.

 

Policijska uprava osječko-baranjska izvjestila je kako je očevidom koji je tijekom dana proveden u Našicama, utvrđeno je da je 20-godišnja djevojka, čije je beživotno tijelo pronađeno u subotu poslije ponoći, usmrćena hladnim oružjem. Očevid su obavili zamjenik osječkog Županijskog državnog odvjetnika, u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske, izvijestila je policija.

 

Mrtva djevojka pronađeno je u Našicama neposredno poslije ponoći,  a 24-godišnjak, kojega se dovodi u vezu s tim kaznenim djelom je naknadno, kako se neslužbeno doznaje, pokušao samoubojstvo, skokom s nadvožnjaka, pa je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u našičku Opću županijsku bolnicu i pod nadzorom je policije.

 

Iz našičke bolnice izvijestili su da je 24-godišnjak zaprimljen zbog zadobivenih ozljeda, među kojima su prijelomi kostiju zdjelice i potkoljenice, ali je stabilno i izvan životne opasnosti. Ispred bolničke sobe u kojoj se oporavlja, dežuraju policajci.

Iako policija ne iznosi detalje ovog brutalnog zločina, doznajemo kako je djevojku usmrtio bivši dečko, s kojim je prekinula trogodišnju vezu za Božić. U petak navečer, nešto prije ponoći, 20-godišnjakinju je 200-tinjak metara od njezine obiteljske kuće, autmobilom dovezao prijatelj s kojim je izašla u grad. Rekao joj je da ga nazove kada dođe kući, jer je 24-godišnjak i taj dan prijetio 20-godišnjakinji zbog prekida veze, te joj poslao više poruka u kojima je tražio da se pomire. Maltretiranje je trajalo mjesecima, na žalost završilo je ubojstvom.

 

Mladić koji je dovezao 20-godišnjakinju, uočio je na nadvožnjaku iznad pruge okrvavljenog 24-godišnjaka i kada mu je prišao, čuo je od njega kako je ubio bivšu djevojku. Mladić je potom u šoku otrčao do obližnje kuće roditelja 20-godišnjakinje, a u međuvremenu se 24-godišnjak bacio s mosta. Prvo su uočili njega uz prugu, a nešto kasnije pronađeno je i beživotno tijelo nesretne djevojke.

Policija je odmah počela s očevidom koji se nastavio u subotu u prijepodnevnim satima. M.Bugarić/S.Fridl 

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike