TvObzor
APPLE TV+

Fitness instruktorica pokorit će svijet
Objavljeno 20. svibnja, 2022.

Zagrijavanje za drugu sezonu serije “Physical” već je počelo, a Apple TV+ počastio nas je i prvim trailerom koji nam otkriva što nas sve čeka. Rose Byrne ponovno je u glavnoj ulozi kao fitness instruktorica koja planira pokoriti svijet svojim idejama. Trailer pokazuje Sheilu, koja je sada već priznata instruktorica aerobika, zahvaljujući svom uspješnom videu “Body by Sheila”. Iako oduševljena svojom novonastalom situacijom, Sheila želi proširiti svoj brend.



Službeni sinopsis druge sezone otkriva: U drugoj sezoni naša je junakinja Sheila Rubin (Byrne) uspješno lansirala svoj prvi video za vježbanje, što ju je dovelo do nekih novih i još većih prepreka na njenom putu. Rastrgana je između odanosti prema svom suprugu (Rory Scovel) i vrijednostima koje on predstavlja, i opasne privlačnosti prema nekom drugom. I sada više nije jedina koja se bavi tim poslom te se pred njom nalazi neustrašiva nova konkurencija koju će morati nadmašiti kako bi stvorila svoje fitness carstvo. Na Sheilinom putu stoje dvije osobe: Vinnie Green (Murray Bartlett), guru za mršavljenje koji je stvorio svoj posao i u potpunosti dominira televizijom te bi od njega Sheila mogla mnogo toga naučiti; i Bunny (Della Saba) koja optužuje Sheilu da je ukrala njezin uspješni program aerobika te tako zaprijeti njezinoj cijeloj karijeri.

U kojem će smjeru priča otići i hoće li Sheila uspjeti u svojoj namjeri da stvori fitness carstvo, doznat ćemo nakon 3. lipnja, kada druga sezona stiže na streaming platformu. T.K.
Možda ste propustili...

NA HBO MAX STREAMING PLATFORMI I HBO KANALU

Premijera miniserije “Simpatizer”

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata