TvObzor
NETFLIX

Bračni par koji kreće u borbu protiv Sotone
Objavljeno 20. svibnja, 2022.

Bračni partneri u stvarnom životu i komičarski duo Melissa McCarthy i Ben Falcone predvode novu Netflixovu humorističnu seriju “God’s Favorite Idiot”, koja je neki dan predstavljena prvim trailerom i uskoro stiže na taj streaming servis. Bračni par osnovao je tvrtku On the Day Productions s kojom potpisuju ugovor, i producirali su filmove kao što su “Tammy”, “Šefica” i “Party života”, a Falcone ih je režirao. Partneri su se sad odlučili na novu humorističnu seriju u kojoj imaju glavne uloge, a koja dijelom podsjeća na film “Svemogući Bruce”, dijelom na komediju na radnom mjestu.



Falcone se nalazi u ulozi skromnog zaposlenika tehničke podrške Clarka Thompsona koji pati za svojom kolegicom Amily Luck (McCarthy). Kad doživi nesreću i Clarka pogodi munja, Amily koja je svjedočila događaju jedva čeka sljedeći dan kako bi sve ispričala na poslu. No, postoji jedan problem, a to je što se ispostavi da je Clark zapravo izabran od Boga da spasi svijet, i uz Amilynu pomoć mora se boriti protiv Sotone (Leslie Bibb). Clark i Amily nemaju mnogo vremena kako bi saznali što to znači kada te sam Bog odabrao, a u međuvremenu posjetit će ih razni biblijski likovi.

Ovo je prva televizijska uloga za McCarthy nakon kritički odlično prihvaćene dramske serije “Nine Perfect Strangers” Davida E. Kelleya. “God’s Favorite Idiot” na Netflixu ćete moći gledati od 15. lipnja. T.K.
Možda ste propustili...

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

Najčitanije iz rubrike