TvObzor
U GLAVNOJ ULOZI JE MARGOT ROBBIE

Objavljena prva fotka iz filma “Barbie”
Objavljeno 20. svibnja, 2022.

Igrana avantura "Barbie" dobila je službeni datum premijere i otkrivena je prva fotografija s Margot Robbie u naslovnoj ulozi. Studio Warner Bros., tijekom svoje prezentacije na CinemaConu u Las Vegasu, objavio je fotografiju na kojoj vidimo kako Robbie izgleda u ulozi kultne lutke Barbie te datum premijere koji je za američka kina određen za 21. srpnja 2023. godine. Fotografija i informacija potom su objavljeni na društvenim mrežama.



Ono što je svakako zanimljivo je to što tog datuma u kinima očekujemo i biografsku dramu "Oppenheimer", Christophera Nolana, koju krasi jaka glumačka ekipa: Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Florence Pugh, Gary Oldman, Robert Downey Jr., Matt Damon i Emily Blunt, ali i Barbie se može pohvaliti odličnim glumačkim imenima: Ryan Gosling, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera, Simu Liu, Hari Nef i Will Ferrell, uz Margot Robbie, zvučna su imena koja će sigurno gledatelje privući u kina.

Film režira Greta Gerwig, koja je napisala scenarij sa svojim partnerom Noahom Baumbachom, a produkciju rade Warner Bros. i Mattel. Produkcija je krenula ove godine u Londonu, a Barbie je samo jedan od Mattelovih brandova koji će dobiti igrani film. Među ostalima, u planu su filmovi prema autićima Hot Wheels, nekad izrazito popularnim igračkama Polly Pocket i o čarobnoj 8 kugli.

- Oživjeti popularnu lutku dolazi s mnogo tereta i nostalgije. No, priči možemo pristupiti na razne uzbudljive načine. Ljudi čuju Barbie i misle da znaju o čemu će biti film, ali onda čuju i ime Grete Gerwig, pa shvate da mogu svašta očekivati - rekla je Robbie o filmu prošle godine.

Može li igrani film o "Barbie" privući gledatelje i postati hit, saznat ćemo 21. srpnja sljedeće godine. T.K.
Tanja Kvorka
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike